ANNONS

En jäkla massa pengar till Filippinerna. Tack!

/

Jag och Mona stack ju häromveckan till Ullared med 170 tjejer. Helt otroligt rolig resa! Vi anordnade ett lotteri med hjälp av våra sponsorer och partners, som hade skakat fram en massa fint man kunde vinna.

klinik08

klini22

Ett par helt nya bilder från Kliniken. Göran kom precis hem därifrån och vi kommer få mängder av fina bilder snart.

IMG_4644

Vi fick ihop hela 37.500 kr! Jippio! Helt sjukt mycket pengar! Och tack från hjärtat! Mona har precis satt in dessa pengar till vår organisation och jag lovar, de kommer bli använda väl.

Just i dag sitter jag och Tomas och Göran också och sätter ihop mer information om vad som händer därnere och vad som hänt sedan vi startade projektet. Tiden går så fort och jag hinner ibland inte riktigt med, men jag är tacksam att jag inte sköter detta helt  själv, utan har bra människor som har koll och som jobbar praktiskt därnere på Filippinerna.

Vi kommer i dag eller i morgon uppdatera er alla om vad som händer och har hänt, så ni känner er trygga med vart era pengar har gått och att de faktiskt gör jättemycket nytta! Arbetet där nere tar ju heller aldrig riktigt slut. Tyvärr! Du kan läsa mer om projektet under ”Välgörenhet” i menyn.

Stort tack till er som var med på resan och köpte lotter! Och stort tack till våra sponsorer för just det här lotteriet som inbringade dessa grymma pengar!

Sponsorer

Utan er som hjälper oss och har hjälpt oss genom den här tiden med kliniken därnere hade inte detta varit möjligt. Så ett stort tack också till er läsare och bloggvänner som både satt in pengar och bidragit på annat vis!  Anna, Tomas, Annelie, Mia, Eva, och ALLA andra. Joachim &  Elizabeth, stort tack för ert enorma stöd.

Jag önskar jag kunde nämna er alla vid namn, och hade jag haft råd och tid skulle jag åka land och rike runt med en blomma och en kram. Och som sagt, mer information inom kort!

Kram.

4
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00