ANNONS

Graaf & Eberhard: Adhd, skurmoppar och självmord med Alvedon.

/

Fredag igen! Dags för vår Podcast! Jippiiiiooooo! 🙂 . Jag ÄLSKAR detta, det är så mysigt att sitta med David och de andra som hjälper oss med tekniken. Jag ser verkligen fram emot varje podtillfälle. Jag hoppas ni tycker det är kul, ibland intressant och att ni får ut något av oss.

Vi försöker spela in podcasten så nära inpå publicering som möjligt. Ofta blir det på onsdagen, ibland blir det på torsdagen. Vi babblar ju så mycket så det går åt lite klippning också innan vi kan slänga upp den på Itunes och här på sajten.

I dagens avsnitt pratar vi mycket om Adhd och mediciner, vi berör så klart Lexbase, den där sajten (som nu ligger nere), där man kan kolla in sina grannar och om de är dömda för något. David berättar också om sina försök att sälja sitt köksbord.

GRAAFEBERHARD

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR. Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du kan också lyssna direkt här på min sajt, i spelaren nedan, under ”Podcast” i menyn, där vi också samlat alla avsnitt, eller i spelaren du ser här till höger.

Vill du ge oss ris eller ros, kommentera något vi sagt, eller ge oss tips om vad vi ska ta upp och prata om i podden? Mejla oss på podcast@gsonmedia.se eller gå med i vår Facebook-sida, det skulle vi uppskatta!

Hoppas din fredag och helg blir alldeles fantastisk! Jag drar till Ullared med 170 tanter i morgon bitti. Ska du med?

KRAM x

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00