Nu börjar festen…

20140130-205826.jpg

20140130-205832.jpg

Filip nyper mig i låret. Jag kan få sådana FRUKTANSVÄRDA tvångstankar under sånna här tillställningar.

Undra vad som skulle hända om jag ställde mig upp på stolen, skrek och lyfte på kjolen? Kastade av mig pumpsen, klättrade upp och sprang längst långbordet och skrek snapsvisor, samtidigt som jag sparkade vinglasen i knäna på alla tanter och gubbar?

Skulle prins Daniels livakter släpa ut mig?
Skulle Filip få sälja sitt företag och fly landet?
Skulle människor mumla och titta bort?
Hur skulle pratet gå, när de avlägsnat mig från lokalen?

Vi får be till Gud att vi aldrig får veta..

20140130-210835.jpg

 1. MissK skriver:

  Ha ha

  Många hade säkert fått kämpa för att inte börja asgarva om du släppt loss o livat upp den stela festen 🙂

  Det hade vart kul o se 😀

 2. Susanna skriver:

  Du e för underbar

 3. Vickan skriver:

  Ha ha, vad rolig du är!! Tänk vilken succé du skulle ha gjort 🙂 var säkert jätte många som satt där och tänkte att det va lite stelt och långrandigt, så det hade säkert livat upp 🙂

  Jag började tänka på det du skrev i senaste boken, om ditt infall när du och Filip var ute och bilade, ni bodde på nåt slott och du fick den briljanta idéen att bada på natten, efter massa vin! Jag kan inte sluta le, när jag tänker på det, såååå j- vla kul 🙂 hade velat sett det….. Ha en go fredag och stressa inte ihjäl dej inför morgondagen!
  Ses i Ullared 🙂
  Kram Vickan

 4. Ritva skriver:

  hehe…=) Fina du ! Ha en bra fredag, kram, mvh Ritva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..