INSTAGRAM TÄVLING!

Vi är alla likt ett djur! Sådan hund sådan matte…

Vem är DU lik?

Kan vi inte ha en liten instagramtävling?

Du lägger upp en bild på dig och djuret du håller kärt på Instagram?
#-tagga mig (graafmagdalena) så klipper jag ut dig och lägger upp dig här på bloggen?

BÄSTA likhet vinner min kommande elräkning (eller ett litet fint pris som jag snor från MONAS lager när jag hälsar på henne nästa gång)

Inspirationsbilder:

20140130-002509.jpg

20140130-002516.jpg

Appen jag använt för att ”lägga ihop bilderna” heter pic stitch…

Dont forgret! Det krävdes MÅNGA restajäjsfillers för att fylla denna haka!

Kram på dig! ❤️

 1. Anna skriver:

  Du är bäst! Så rolig,snygg och självsäker, heja Maggan!
  Kram

 2. Anna skriver:

  Jag har följt din blogg i flera år och aldrig kommenterat förrut. Men nu är det dags!! Den översta bilden; LOL (!!:)) och TACK! För det första är det hysteriskt rolig och gjorde min dag (säger som Carina, älskar din humor) men främst så tycker jag det är så himla skön kontrast till alla superperfekta och superstilade selfies som florerar överallt nu för tiden. Tycker att den säger mycket om dig som vågar sticka ut, bjuda på sig och inte lossas vara så j*vla perfekt jämt! Det är ett återkommande tema i denna blogg och det är därför den fortfarande, efter många år är den enda bloggen jag följer. För den speglar en RIKTIG människa och ett RIKTIGT liv. Så, tummen upp till dig Maggan för att du orkar och vågar vara dig själv och tack för att vi här på bloggen får följa dig i din vardag. Jag vet att du har varit lite ”down” sista tiden så här får du ett rejält lass med kärlek, styrka och värme skickat från mig! Kämpa, kämpa!

 3. Carina skriver:

  Hahaha, du e ju bara bäst, älskar din humor!

 4. Lena skriver:

  Hahaha underbart!

 5. Haha, appropå dubbelhaka så vann jag en tävling din kollega Sandra hade på sin blogg, den fulaste dubbelhakan på bild! Vann en jättefin mobilväska 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..