En rofylld morgon…

Vi har haft en rofylld morgon. Välling framför Barnkanalen. Levande ljus och rykande kaffe. Ibland är det faktiskt skönt när alla killarna är borta (Filip är i Skåne) och jag får lite egentid med Charlie..

20140130-092631.jpg

20140130-092638.jpg

20140130-092649.jpg

Idag har jag träningsbyxorna och en maläten gammal tröja från FilippaK

20140130-092734.jpg

 1. Sandra skriver:

  Hatar mal…

  Prova att lägga in en malfälla i garderoben… Det är ingen trevlig upptäckt..

 2. Hej måste bara fråga vad har Ni köpt Erat soffbord. Jag och min man bodde på hotell och dom hade sådana i lobbyn och vi blev förtjusta båda två men hittar det inte och nu när jag såg att du hade ett måste jag bara fråga.

  Tacksam för svar Vänlig hälsning Marielle

 3. Suanne skriver:

  Hej! Är du säker? Om du har fler tröjor med små hål så är det högst troligt pälsängrar. De små otäckingarna älskar alla mina stickade tröjor och även t-shirts. Trodde först det berodde på kvalité och tvättmaskinen tills jag såg en död i garderoben. Vanligt i gamla hus och skutsvåra att bli av med!

  /Suss

 4. Åsa skriver:

  Eh… Är det där en mal som gjort? Hålen alltså? Jag har alltid trott att det är ngt blixtlås i tvättmaskinen som gjort… Gaaah!! Måste rensa kläderna!

  1. Åsa/ nej det är ingen mal. Bara dålig kvalitet x

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..