Frånvaro..

Sorry för min frånvaro…
Mycket att stå i, många tankar, mycket bekymmer. Är trött! Känner mig otillräcklig. Dålig mamma, dålig sambo, dålig kompis, dålig kollega..

Är trött på motgångar och att försöka bolla privata problem, samtidigt som jag måste försöka hålla masken och låtsas vara glad..

20140129-102432.jpg

Har varit på ensambio….

20140129-102458.jpg

Vad har hänt i veckan?
Möten, ridning. Ringt runt till alla våra härliga tanter och önskat dem välkomna till helgens Ullaredsresa med Mona…

20140129-102604.jpg

Varit nere hos Great lengths och fixat längderna. Gjort en intervju.

Idag retar jag mig på fyrkantiga myndigheter. Idiotiska föräldrar som mobbar barn. Familjemedlemmar som inte ställer undan sina skor, tömmer diskmaskinen när den är klar. Torkar av bänkskivorna i köket, eller ”spontanplockar” ner sin egen tvätt, när de ser att den hängt torr på ställningen i flera dar.

20140129-102847.jpg

20140129-102937.jpg

Har du känt en känsla av att du bara vill checka ut från livet? Ta ditt pick och pack och flytta ut i skogen….
Kasta telefonen åt helvete och bara sova? Jag antar att alla känner så ibland….

20140129-103423.jpg

Min mat den senaste veckan har bestått av torsk, kyckling och mina 0-kalorinudlar från FITNESSGURU (Jag får många frågor om dem, så jag passar på att svara på en gång)
Går att koka, wooka och steka och smakar inte ”fisk”

En annan god maträtt jag måste tipsa om är en risrätt jag lagade häromdagen, som var magisk!

Kokt ris som jag stekte ihop med flera ägg. (Som äggröra med ris)
Jag kryddade med gurkmeja, curry, chilli, salt och peppar.
La i små kycklingbitar, räkor och kokt skinka i småtärningar. Majs, ärtor, paprika och MASSOR av sesamolja.

Barnen älskade det!! (Och ja med)

Nu ska jag deppa klart! Ringa runt till resten av våra damer, vila en stund, hämta Charlie och spela in en POD.
Har du några förslag om ämnen vi ska ta upp ikväll?

 1. Ina skriver:

  Vet inte var jag ska börja eller sluta men känner som du gör nu mest hela tiden.. Sista 10 åren:( tragiskt jag vet- men vi bär alla på en ryggsäck – vissa tyngre än andra..
  Själv har jag cancer otrohet skilsmässa på det bakom mig. Kan inte ta mig upp.. Olycklig.. Avundas dig med din stora familj och en man som älskar dig..
  En som sagt finns mycket vi kan må skit av. Undrar bara när jag ska orka ta mig upp ur detta..utåt sätt vet jag inte hur mycket som syns. Inombords har jag en klump hela tiden…
  Kram fina du

 2. Linn skriver:

  Känns som du tar på dig en beskyddarroll över dessa ensamma mammor du var programledare över. Kanske borde släppa dem och fokusera på din egna familj. Förstår att du är en otroligt snäll och omtänksam person eftersom du gör det men det kanske är dags att börja tänka på dig själv nu. Vet precis hur du känner och tror att vi alla har våra dagar… vissa mer och andra mindre.
  PS jag kan vara helt ute och cykla men menar ingenting illa, bara så jag uppfattar dig genom din blogg. I morgon är en annan dag/ Kram

 3. åsa skriver:

  Tyvärr, tyvärr, tycker jag inte så synd om dig……. om man får lov att skriva de????? Utan att bli påhoppad;) Men det kanske är dags att någon säger till dig att TA AV dig masken;) För du ska alltid verka så perfekt&inne……… rätta mig om jag har fel…. men du försöker göra fula grimaser och försöka se fullllllllllll ut fast du vet att du ser bra ut;) lycka till kära du♡♡♡♡

 4. Stor kram till dig Maggan!
  Har känt som du sådär i ett år… Det är inte lätt att ta det lugnt när LIVET inte tillåter en att pausa.
  Idag är jag glad att jag inte anmälde mig till Ullaredsresan, för jag hade aldrig klarat att genomföra den.
  Jag jobbar i äldreomsorgen, och kulmen för mig blev julveckan, där jag jobbade måndag till fredag, när de flesta andra var lediga, samtidigt som jag firade jul både hemma och borta… Fredagseftermiddagen när jag kom hem la min kropp av. Jag hade tagit slut. Jag fick nog alla sjukdomssymtom man kan få utom feber, och sov hela helgen, var endast vaken ett par timmar/dygn. På söndagskvällen insåg jag att jag inte skulle kunna jobba. Jag har varit sjukskriven sedan dess. Att jag var sliten visste jag, men inte att det var så illa.
  Jag kan inte tänka tanken att gå innanför dörrarna till mitt arbete, får yrselattacker när jag får sms av en arbetskamrat (samtidigt som jag är glad att de tänker på mig). Kan inte gå på stan, kan bara handla om min man är med.
  Så var rädd om dig Maggan <3
  Ha det underbart i Ullared, NÄSTA resa hoppas jag att jag är fit for fight igen, för OJ vad jag vill träffa er!

 5. Du är inte mer än människa. Jag tror att alla har sådana dagar då man känner exakt likadant om dig. Man mår jätte dåligt ett tag men det blir bättre. Vi får pigga upp dig i helgen om inte annat 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..