Inte många handtag…

20140127-191406.jpg

20140127-191421.jpg

 1. MissK skriver:

  Fatta att jag blev helt ställd när du ringde o inte fattade att det var du förräns du nämnde att jag satt på en buss med dig o Mona…..

  Jobbade när du ringde och var hemma hos en tant o skulle hjälpa henne lr rättare sagt vi satt o pratade lite för jag hade tid över, så mitt i detta ringer DU från hemligt nummer dessutom o jag funderade vem det var trodde först antingen mamma eller nån telefonförsäljare, men blev helt ställd när det inte var nån av de 🙂

  // Med vänlig hälsning, honsominteallsjobbarpålördag och inte sitter på en buss med er heller men däremot möter upp er där 🙂

 2. Hej Maggan!
  Vill bara säga hej och tala om att jag är en av de lyckliga som ska följa med till Ullared. Ska bli sååå kul att få träffa dig och Mona. Din blogg har jag följt VARJE dag i många år, Monas blogg började jag följa för ca 2 år sedan. Du tipsade om hennes blogg och det är jag väldigt tacksam för! Tack snälla du för att du på ett så roligt sätt delar med dig av ditt liv. Kram

 3. Ullies skriver:

  Men åh, missade precis ert samtal. Vi ses på lördag ! <3
  Kram

 4. Ritva skriver:

  Heissan Maggan, synd att jag kan inte komma med på resan Till Ullared =) Ha en trevlig tisdag,kramar, mvh Ritva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..