När overklighet blir verklighet

Om en vecka så åker vi till Ullared med ett gäng av er fina läsare och Mona och jag har sett fram emot det här i flera månader!

Imorse var det dags att åka till Swebus-garaget och se när våra två bussar skulle strajpas!

IMG_5324

Mona fick välja typsnitt och ingen blev väl förvånad över att det blev blingat!

Först blev vi lite nervösa när vi såg alla rynkor. Jag såg ut som 50 år under ögonen med en finne på näsan. Nog för att tanten är 10 år äldre än mig, men rätt ska ju vara rätt!

IMG_5342

Jag älskar bilden, som är tagen av bästa Bingo .

Det visade sig att de var långt ifrån klara så alla bubblor och rynkor skulle rätas ut. Men, vi hann åka därifrån innan vi fick se slutresultatet.

IMG_5337

Bussarna kommer att vara ute och rulla nu i en hel vecka innan det är dags för oss, så om ni ser den ute i landet så hashtagga den på Instagram: #monaochmaggangoesullared så har du chans att vinna ett fint pris! (Den ena av dom skulle upp till Mora idag!)

 1. Hej, du kan äta dina 500 kcal som du vill och som funkar bäst för dig! Forskning visar att det har störst effekt om man låter kroppen vila lite längre från att äta, tex genom att hoppa över frukost eller middag. Men Dr Mosley själv åt frukost och middag och Mimi som hjälpte honom skriva boken, åt lite grann hela dagen. Så gör som du själv vill, huvudsaken är att du håller dig till 500 kcal/dag! Kolla in 5-2dieten.se, finns bra info om forskning och hur man gör där!

 2. Jennie skriver:

  Hej! Jag går på 5:2 och undrar hur du gör på fasta dagarna!? Jag äter mina 500 kalorier men utspritt så jag inte tappar humöret helt men en del säger att man bara ska äta 2 gånger den dagen?! Tack på förhand

 3. Jag förstår inte hysterin att säga man har rynkor när du inga har. En kropp som en 20-åring,
  Vad är problemet? Tittar du på bilderna så ser du ju själv hur smal du är.Du och My ser ju ut som systrar i samma ålder. Att ni orkar.

  1. Annette/ vem har klagat på rynkor? Nu förstår jag inte? Jag har väl inte klagat på min kropp heller? ”Vad som är rynkor på bussbilderna är plast som har skrynklat sig. Framgick inte det så ber jag om ursäkt.
   Jag har med hjälp av 5:2 gått ner 8 kilo. Trivs med mig själv och har inga som helst problem med något just nu❤️ kram

 4. Detta ska bli såååå kul 🙂
  Sett fram emot trippen sen ni började skriva om den! Åker dock inte med i bussen, men vi ses där 🙂 När kommer ni till Ullared ungefär, tror ni?

  Kram Victoria

 5. Amelie skriver:

  Du glänser som vanligt Maggan! Alltid lika snygg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..