Graaf & Eberhard: Rasism, svartkrut och Anna Wahlgren

Fredag igen! Dax för podcast! Jag älskar det här! Denna veckan får ni ett lite längre avsnitt som kompensation för att vi fick bryta så hastigt förra veckan då David var tvungen att ge sig iväg för att faktiskt rädda liv.

I dag pratar vi bland annat om rasism som alltid är ett hett ämne, eller mer om rädslan av att bli uppfattad som rasistisk och främlingsfientlig. Det är alltid ett aktuellt (tyvärr) ämne som berör.

Vi pratar bus, Guldbaggegalan och David berättar om hur man tillverkar bomber! Jag ger er också mina bästa practical jokes, hehe..

GRAAFEBERHARD

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR. Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du kan givetvis välja att lyssna här på sajten också, i spelaren här i inlägget, i högerkanten eller under Podcast i menyn, där vi också samlar samtliga avsnitt om du har missat något.

Hör gärna av dig till oss med synpunkter, feedback, förslag på ämnen eller om du har några frågor. Du når oss på podcast@gsonmedia.se eller gilla vår Facebooksida och ge oss ris och ros där.

Snart är det kalas och jag önskar dig en härlig fredag!

KRAM x

  1. Ewi skriver:

    Vad lite du får prata i podden. Jag tycker David tar över hela samtalet och det blev lite fånigt när han håller monolog om att vi är jämställda i Sverige. Vad vet en vit man om det? Jag tycker att han kunde ha varit tyst och låtit dig prata, du är roligast!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..