ANNONS

Graaf & Eberhard: Rasism, svartkrut och Anna Wahlgren

/

Fredag igen! Dax för podcast! Jag älskar det här! Denna veckan får ni ett lite längre avsnitt som kompensation för att vi fick bryta så hastigt förra veckan då David var tvungen att ge sig iväg för att faktiskt rädda liv.

I dag pratar vi bland annat om rasism som alltid är ett hett ämne, eller mer om rädslan av att bli uppfattad som rasistisk och främlingsfientlig. Det är alltid ett aktuellt (tyvärr) ämne som berör.

Vi pratar bus, Guldbaggegalan och David berättar om hur man tillverkar bomber! Jag ger er också mina bästa practical jokes, hehe..

GRAAFEBERHARD

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR. Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du kan givetvis välja att lyssna här på sajten också, i spelaren här i inlägget, i högerkanten eller under Podcast i menyn, där vi också samlar samtliga avsnitt om du har missat något.

Hör gärna av dig till oss med synpunkter, feedback, förslag på ämnen eller om du har några frågor. Du når oss på podcast@gsonmedia.se eller gilla vår Facebooksida och ge oss ris och ros där.

Snart är det kalas och jag önskar dig en härlig fredag!

KRAM x

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00