Adventskalendern, julledigt och tävlingar.

Det är mycket tävlingar nu:-) Varje dag i december fram till nu har vi kört Adventskalendern. Som vanligt har veckotävlingarna rullat som vanligt och denna veckan ser ni högerkant här att ni kan vinna fina prylar från Fyndiq och det lyxiga märket Moroccanoil. Du har väl heller inte missat dagens lucka, den sista, som innehåller en riktigt fin pryl!

Ganska många vinnare är dragna i kalendern och vill du se vem som vunnit går du in i Adventskalender i menyn och där hittar du samtliga vinnare. Vinnarna publiceras alltid i respektive lucka/tävling.

Vad gäller veckotävlingarna gäller detsamma. Gå in under Tävlingar i menyn så hittar du tävlingar arkiverade sedan barnen Hedenhös tid ungefär:-)

Givetvis meddelar vi alla vinnare personligen via mejl och ser till att man får sin vinst hem.

Nu kommer vi som tillsammans med Magdalena jobbar med det här,  ta lite julledigt och kommer dra resterande vinnare i adventskalendern när vi är tillbaka på kontoret och tror och vet att ni har överseende med det.

Glöm nu inte att ta hand om varandra i jul. Låt och gemenskapen vara det som betyder mest, även om det är kul med presenter.

Skänk också dem som sitter ensamma en tanke, eller kanske du till och med besöker den där grannen som du vet sitter allena med sin skinkmacka…

Stor julkram från oss som jobbar för och tillsammans med Magdalena och tack för att du hänger här inne och ser till att vi också får något att pyssla med om dagarna. Någon gång i framtiden ska vi försöka att visa er vilka vi är och också berätta om hur det fungerar och faktiskt vilken stor apparat det är att driva en blogg med så många hundratusen besök i veckan. Det kanske kan vara intressant?

God jul och Gott Nytt år!

/Tomas & CO

 

  1. Petra skriver:

    Hej Tomas och god jul! Hoppas du fortfarande är rökfri och jag ser fram emot ett mail med pg/bg för välgörenheten (det var väl vid årsskiftet?). Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..