Äntligen!

Nu har vi nått den andra sidan av tunneln.
Charlie har fått i sig en flaska OTTO och ett rostbröd, och jag har blivit besatt av knäcke med julskinka. (Det enda som stannat kvar)

20131222-105852.jpg

20131222-105902.jpg

20131222-105918.jpg

Filip är på herrklubbsmiddag i Göteborg (kommer hem ikväll) och killarna är på KANARIEÖARNA med sin pappa över jul. (De åkte igår)
Det är både med glädje och sorg jag tog förväl av dem.
Det är JÄTTEKUL att de kommer få fira jul med sin pappa! MEN det blir det första året ever, jag INTE har barnen över julledigheten. Jag kommer sakna dem ENORMT…

Jag kommer firar jul med mina föräldrar, FilIp firar med sina nere i Skåne. Sen bilar jag ner till Filip och Charlie den 25..

Vi gjorde så förra året oxå. Våra föräldrar börjar bli gamla, och jag har missat så många jular med mina när jag bodde utomlands. Jag vill inte att de ska behöva sitta ensamma på julaftonskvällen och Filip vill vara med sina. Tyvärr bor våra familjer över 60 mil ifrån varandra, annars hade man ju kunnat fira tillsammans?

ALLA bestämmer själva hur just DERAS jul ska se ut. Det blir både skönt och fridfullt på det sättet!

Hur ser veckan ut förövrigt?
Imorgon signerar jag julklappsböcker kl 13.00 på Pressbyrån på TERMINAL 4…

Ska du ut och resa? Ifall, då kanske vi syns?

 1. Ritva skriver:

  Hej =) God jul fina Maggan =) Kram till er alla, mvh Ritva

 2. så guddomligt väll tänkt att fira julen som ni gör,, inte många som får till det så bra,, själv är jag både farmor o mormor och sitte för det mesta ensam med min man,, barnen firar utomlands eller hos svärföräldrarna,, Önskar inget hellre än få fira alla någon jul,, vi börjar också bli gamla…Fina Magdalena ha en underbar jul. kram

 3. Linda skriver:

  God jul Maggan 🙂

 4. En riktigt God Jul önskar jag Dig!!

  Du är verkligen en riktig mysproppa, med båda fötterna på jorden. Gillar Dig skarpt! 😉

  Julekramar härifrån!

  Lola/Carola

 5. Susanne skriver:

  Jag firar ensam med våra tre barn, min man är i Sydney och vi flyger dit 30/12. Vi ska flytta dit och ska nu spendera Julen med att säga hej då till nära och kära. många kanske jag inte träffar igen.. typ liten farmor som är 90 år…

  God jul till alla!

  kram S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..