Graaf & Eberhard: Kärleksdikter, skilsmässor och hysteriska undulater

Fredag! Jippio! Dags för min och Davids podcast igen. Det här är den sista podden före jul och sedan tar vi lite jullov. Podcasten är sedan tillbaka v 2, fredagen den 10 januari.

I detta avsnittet läser David egenskrivna kärleksdikter (jättefina), vi pratar skilsmässor och undulater och vi laddar inför julen.

Julbild

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR.   Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du ser också i inlägget här att vi har en spelare, och det går också fint att bara trycka play och lyssna direkt här. Eller om du går in under ”PODCAST” i menyn hittar du också samtliga tio avsnitt samlade.

Stort tack för att du lyssnar och stort tack den här veckan till Tomteverksta´n, som gör det möjligt för oss att göra det här avsnittet.

Vill du ge oss feedback, kommentera något vi sagt eller pratar om i podden, eller ge oss förslag på ämen, mejla oss. Vi får in jättemycket mejl och vi läser allt, men ge oss mer! Mejla oss på: podcast@gsonmedia.se

Vill du också veta mer och läsa mer om och av min kollega i podden, David Eberhard hittar du hans sida HÄR. 

STORA KRAMEN, vi syns snart x

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..