Vill ni följa med mig och Mona till Ullared?!

Den 1 februari så har jag och Mona bokat hela hotell GeKås i Ullared. Tidigt på morgonen avgår två bussar från Stockholm med plats för 100 sköna bönor.

Bor du inte i Stockholm så får du gärna ta dig dit på egen hand.

På kvällen så intar vi middag på restaurang Harrys…som vi har abonnerat. Det är en ren och skär shoppingtripp så vi får underhålla oss själva på kvällen….och det lär ju inte vara några problem! Bussen går tillbaka till Stockholm vid lunchtid nästa dag.

Är du sugen? Gå in till Mona och anmäl dig!

IMG_9207

 1. Hej tjejer! Jag jobbar som redaktör för tidningen Ulla, Gekås egen kundtidning, och vi skulle naturligtvis vilja göra ett härligt reportage om när Bloggträffen intar Ullared. Behöver isf lite info för att styra upp, samt ett OK från er förstås. Lägg gärna ett mejl till mej på louise@guts.se så tar vi det därifrån. Tack och välkomna till Ullared!

 2. Helluuuu :)))

  Jag vill GÄRNA följa med.. Har aldrig varit på Ullared och önskat läääänge nu att åka dit… Tjohoooo

  Hur anmäler jag mig/betalning osv..?

  Magdalena!
  Jag har inboxat dig på Facebook, vore supergulligt om du tog dig tid att läsa..

  Varma kramar
  Natalie

 3. Malin M skriver:

  Jag ska med!! Kör dock dit i egen bil, men shit vad kul det kommer bli!! Ska bli så roligt att träffas!
  Kram!

 4. Låter toppen mysigt 😉 vill också hänga på . Hur bokar man ?

  Mvh Jeanette

 5. såg detta nu:O men anmälde mig precis,men är väl helkört kan jag tänka med två såna poppisdamer
  kram sanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..