Anna, hemma-hos reportage och Magine

I somras var min kompis Anna nere i Ystad och hälsade på. Anna jobbar som frilansjournalist och gjorde bland annat ett hemma hos-reportage för Expressens söndagsbilaga i vårt hus. Hon har hon också en egen podd tillsammans med vår allas Tomas aka Tjocko:-), Livshjulet som också ligger på Expressen.se.

Anna hade precis påbörjat ett uppdrag som pr-konsult för tv-bolaget Magine och när hon visade hur smidig och framför allt billig tjänsten var så ville jag såklart testa. Anna var snäll och gav mig tre fria provmånader istället för en, som de normalt har. Det lönar sig att ha kompisar med bra jobb hehe…

20130802-182231

20130802-181620

Både jag och alla killar gillar Magine starkt och nu när våra provmånader har gått ut har jag bestämt mig för att samarbeta med dem. För mig är det viktigt att jag gillar produkten och eftersom Anna är min vän så vill jag kunna stå för det jag skriver och jag vill också vara ärlig med att jag samarbetar med henne och dem, så blir det inga konstigheter:-)  Ingen bindningstid, inga extrautgifter utöver den fasta månadskostnaden på 99 kronor för 38 kanaler och inga fula boxar och sladdar som ligger och samlar damm.

Eftersom Magine är en nättjänst behöver man bara registrera sig på deras hemsida  och sedan är man igång. Alla får en gratis testmånad så passa på att gå in nu och prova. Jag lovar att du blir lika såld som jag! Magine funkar i både mobil, på paddan eller om du har en smart tv (appen finns inbygd) och själklart också i din vanliga dator!

Här hemma kan vi kolla på två olika kanaler på samma abonnemang. Till Charlies och MIN !´stora förtjusning har Magine ett stort utbud av barnkanaler. Charlies favorit är Jake och Piraterna på Disney Junior

Skärmavbild 2013-11-09 kl. 15.09.52

Testa! Idag blir det ingen tv för mig. Inte i mobilen i allafall, hehe….

KRAM x

 

  1. Hej,

    Vad händer med era hundar? Är den senaste också omplacerad?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..