Lång resa, men värt det..

Framme! Lång resa, men värt det..


Nu blir det badhus, långpromenad och middag på hotellet…


Stora kramen x
 1. Nanny skriver:

  Å vad härligt det låter. Du har ju haft rätt mycket ett tag så njut nu av tiden denna veckan. Själv sitter jag i stormen Simones grepp med massor av tända ljus och filt upp till hakan, helt vansinnigt vad det blåser här i Halmstad. Har ni plats för en till? 🙂 Ha en go ledighet med familjen. Kram

 2. Karin skriver:

  Hej! Äntligen har ja läst boken ( inte tyckt mig ha råd att köpa den) va in till biblioteket i byn och lånade den 🙂 du kan känna dig nöjd!! Ja tycker de e ja som skulle kunnat skriva mycket som stod i den hahaha. Den fick topp betyg av mig

 3. Lotte skriver:

  Häääärligt att vara uppe i Älvdalen 🙂 Är lite avis faktiskt men är gärna uppåt vid skidsäsongen! Ha en underbar vecka
  Kram
  http://www.lotte4.blogspot.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..