TJOO-HOOOOO!!

Dock bara för ett ögonblick!!! Men ändå…

046C8EFC-8BA0-4487-AD1A-D3AE115D78671382454884.138052

 1. Angela skriver:

  Älskar er podcast! 🙂

 2. Ebba skriver:

  Svin bra podd!!!!! 🙂

  Blåklinten – Hur många andra poddar har du lyssnat på? Filip & Fredrik avbryter varandra, Alex & Sigge avbryter varandra, Isabel & Rebecca avbryter varandra, Hanna & Amanda avbryter varandra… alla avbryter varandra mer eller mindre någon gång i något podd avsnitt. Det är ju sånt man får ta, liksom. Ett tips på en podd till dig är – P3 dokumentär, där är det endast 1 person som pratar åt gången så det kanske skulle passa dig bättre!!!! 🙂 Kram.

 3. Johanna skriver:

  Jag har Podkicker-appen och lyckas hitta alla andras podcasts, men inte er… Jätte trist!

 4. Hej på er! Idag har jag lyssnat på båda avsnitten. Nu hoppas jag att jag kan säga vad jag tycker utan att få hela kritiker kåren på mig. BRA var era ämnen, båda hade bra inlägg i ämnena, och ämnena är mycket intressanta. DÅLIGT var att ni pratade i munnen på varandra, speciellt David som avbröt dig väldigt ofta, sjukt irriterande. För övrigt gillade jag inte jingeln som spelades då och då i andra podavsnittet. Det var inte så i första avsnittet.

  Annars mycket bra! Kan bli ännu bättre, jag fortsätter följa. Kram på dig!

 5. Har lyssnat på båda era poddar och längtar redan till nästan. Jag fattade först inte varför ni pratade så jäkla snabbt…..insåg sedan att jag hade ljudhastigheten felinställd. Hahaha. Puh vilket tempo ni höll……:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..