ANNONS

Min vän Marie och hjälp!!!!

/

Livet är väldigt orättvist mot många och för vissa lite extra. Jag blir så, ursäkta, jävla arg och ledsen i bland. Jag har en barndomsvän som jag växte upp med. Fina Marie. Med henne gjorde jag mycket bus, hehe..

I maj gick hon på ett vanligt gynekologbesök och när gynekologen tittade in blev hon helt vit i ansiktet och då förstod Marie att det var något knas. Hon hade haft jätteont i underlivet i flera dagar. Strax därpå visade det sig att hon drabbats av en aggressiv livmoderhalscancer som  växte explosionsartat men var inte spridd. Fem veckor senare hade cancern vuxit från att ha varit mikroskopisk till att bli stor som en apelsin´.

Hon fick cellgifter för att stoppa tumörens tillväxt och för att förbereda för operation. Tumören slutade växa och livmoder, äggledare och lymfkörtlar opererades bort. Efteråt kompletterade man med strålning och fler cellgifter för att hindra att den aggressiva cancern kom tillbaka, och alldeles nyligen skulle hon in på ”slutbesiktning” och trodde att hon kunde fortsätta sitt liv som vanligt.

MEN! Den äckliga cancern har spridigt sig upp i bäckenet och till ena lungan;(( och en förändring på njuren. Vi vet inte hur länge Marie kommer att leva, men hon tänker inte lägga sig ner att dö!! Hon söker nu alternativa vägar och behöver hjälp och klart vi ska hjälpa henne!!!

Vi ska samla in pengar till henne, för att kunna söka alternativ vård utomlands! Jag ska! Du ska, om du har möjlighet, jag och vi ber från djupet av våra hjärtan. Klockan tickar för Marie:-( och hon och jag så klart är rädd för att tiden inte ska räcka till för att hitta en alternativ behandling. Maries mål är att överleva tills hennes dotter Myra fyller fyra år i januari.Stöd henne, med allt du kan, och det gör du via hennes fundraisingsida som du HITTAR HÄR. 

Läs mer om Marie HÄR . Maries egna facebooksida HITTAR DU HÄR.

Stora kramar från en grannyra någonstans i vårt avlånga land. x

26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00