Min vän Marie och hjälp!!!!

Livet är väldigt orättvist mot många och för vissa lite extra. Jag blir så, ursäkta, jävla arg och ledsen i bland. Jag har en barndomsvän som jag växte upp med. Fina Marie. Med henne gjorde jag mycket bus, hehe..

I maj gick hon på ett vanligt gynekologbesök och när gynekologen tittade in blev hon helt vit i ansiktet och då förstod Marie att det var något knas. Hon hade haft jätteont i underlivet i flera dagar. Strax därpå visade det sig att hon drabbats av en aggressiv livmoderhalscancer som  växte explosionsartat men var inte spridd. Fem veckor senare hade cancern vuxit från att ha varit mikroskopisk till att bli stor som en apelsin´.

Hon fick cellgifter för att stoppa tumörens tillväxt och för att förbereda för operation. Tumören slutade växa och livmoder, äggledare och lymfkörtlar opererades bort. Efteråt kompletterade man med strålning och fler cellgifter för att hindra att den aggressiva cancern kom tillbaka, och alldeles nyligen skulle hon in på ”slutbesiktning” och trodde att hon kunde fortsätta sitt liv som vanligt.

MEN! Den äckliga cancern har spridigt sig upp i bäckenet och till ena lungan;(( och en förändring på njuren. Vi vet inte hur länge Marie kommer att leva, men hon tänker inte lägga sig ner att dö!! Hon söker nu alternativa vägar och behöver hjälp och klart vi ska hjälpa henne!!!

Vi ska samla in pengar till henne, för att kunna söka alternativ vård utomlands! Jag ska! Du ska, om du har möjlighet, jag och vi ber från djupet av våra hjärtan. Klockan tickar för Marie:-( och hon och jag så klart är rädd för att tiden inte ska räcka till för att hitta en alternativ behandling. Maries mål är att överleva tills hennes dotter Myra fyller fyra år i januari.

Stöd henne, med allt du kan, och det gör du via hennes fundraisingsida som du HITTAR HÄR. 

Läs mer om Marie HÄR . Maries egna facebooksida HITTAR DU HÄR.

Stora kramar från en grannyra någonstans i vårt avlånga land. x

 

  1. Min mamma har spridd livmoderhalscancer,hon kan numera inte gå ens utan måste ta sig till tpoalett med rullstol,hon har blöjor,kateter,har magrat ordentligt,hon är bara 61år,gråter hela tiden,hon har dessutom varit borta från Gud länge,vilket känns nästan ännu värre.

  2. Anna skriver:

    Vill så gärna ge ett bidrag men gillar inte att det står i euro… Är det meningen att det ska va så?!

  3. Hej! Var på en föreläsning för ett par veckor sen. I korta drag handlar den om att all sjukdom härstammar från stress att våra kroppar har cellminnen och att vi kan heala oss själva. Detta kan låta hokus pokus men jag vill i alla fall rekommendera boken healing koden. Vet även en kvinna som ger personliga koder om det är så att du eller Marie tycker detta verkar ngt. Läs boken så tror jag ni förstår! Känns som jag inte riktigt fick fram allt här men boken säger allt! Ljus och kärlek från mig!

  4. Nina skriver:

    Hoppas verkligen att ALLA går på sina cellprovtagningar och vaccinerar sina döttrar mot HPV. Cervixcancer går att utrota!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..