Podcasten Graaf & Eberhard: Mat, missbruk och kameler

Nu ligger avsnitt 2 uppe på Itunes för lyssning! Varje fredag, nytt avsnitt. I dagens avsnitt avhandlar vi mat, dieter, missbruk och kameler:-) Jag ber om ursäkt att den blev så sent publicerad, det blev något mankemang med Itunes mitt på dagen, men nu fick vi till det!

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR.   Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster.

Har du en Androidtelefon så finns det appar som kan hämta hämta podcasts från Itunes så det funkar bra även där. Till exempel DoggCatcher eller Pocket Cast. Eller gå in här med din Androidtelefon.

Skärmavbild 2013-10-18 kl. 20.29.11

Kul att vi blir upplockade som nytt och spännnade av Itunes också. Och det är tack vare ER som lyssnar så klart!

KRAM x

 1. pamela skriver:

  Men på podkicker går d ej att hämta er podcast 🙁

 2. Ritva skriver:

  God morgon fina Maggan ha en bra söndag =) Kram, mvh Ritva

 3. Kära Magdalena! Jag hoppas att du kan tänka dig att sälja din nowornever coat från Odd Molly, till mig, ifall du har den i storlek 1. Jag vill så hemskt gärna ha den!! Ha en underbar dag och du är verkligen toppen i Ensam mamma söker!!

 4. Ni är toppen att lyssna på! Kram!

 5. Hej fina Maggan. Jag har inte haft tiden att lyssna på din podcast ännu. Eller tiden kanske har funnits men jag har ingen ro att sätta mig nedan och lyssna in ordentligt. Jag flänger mycket upp och ner och hittar på tusen andra saker att göra. Men de var inte därför jag ville skriva till dig.

  Jag har följt dig sedan starten av din blogg. Genom din resa har jag funnit inspiration, känt lycka, sorg och hopp tillsammans med dig. Livets alla upp och nedgångar. Jag finner tröst i din blogg när jag ledsen och livet känns upp och ner.

  När du öppnar upp och jag får tillåtelse att se att ”någon annan” kämpar lika hårt som mig när livet är tungt men även visar glädjen, finner jag styrkan att kämpa vidare fastän jag ibland bara har lust att ge upp.

  Jag lever ett ganska ensamt liv, min sambo är bortrest ofta och långa perioder. Jag fick diagnosen fibro i somras och tampas med den enorma smärtan och lustiga symptom som kommer med den, samtidigt som jag ska försöka arbeta heltid och sköta om vårt hus.
  När kvällarna kommer och allt känns hopplöst får du mig att må så mycket bättre.

  Och för de vill jag tacka dig! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..