OTTOS välling

Charlie dricker sin OTTO välling morgon och kväll och han älskar den!
Den är jätte god och så bra för den är färsk och helt ekologisk. Den är drickfärdig så bara att hälla upp i flaskan. Det är min kompis Tove och hennes man som startat OTTO för dom tröttnade på att ge sina barn gammal mat!
Just nu kör dom ett erbjudande på OTTO där man får 100 kr i rabatt på första kartongen och hemleveransen! Vill ni testa så är det ett bra tillfälle! Dom levererar endast i Sthlm just nu men kommer utöka till hela Sverige!

20131006-194133.jpg

Det är så himla kul att få göra reklam för vänner, som gör något genialiskt!

 1. Är så sugen på att testa denna välling till min son men bor tyvärr inte i Sthlm, bor i Nyköping, hoppas den hinner börja säljas här innan min son är ”för gammal”, han är nu 5 månader så jag håller tummarna 🙂

 2. Ja visst, en kompis… så passande. Sedan att nästan alla kvinnliga kändisar de senaste månaderna gör reklam för Otto-vällingen på sina bloggar… vilket sammanträffande!?

 3. Vanlig hederlig pulvervälling är väl ändå inte ”gammal mat”.
  Däremot kan man undra hur mycket konserveringsmedel det är i den där OTTO-vällingen eftersom den är färdigblandad och håller sig ett bra tag i kylen..

  1. Svaret finns några få klick bort!

   ‘Ekologisk havrebas (vatten, havre 10%), ekologisk ostandardiserad mjölk, avsaltad vassle, ekologiskt rismjöl, ekologisk rapsolja, solrosolja, mineralämnen (kalcium, järn, zink, jod), vitaminer (A, D, E, C, tiamin, niacin, B6, folsyra, B12, Pantotensyra)’.

 4. Känner ingen som använder färdig välling. Alla jag känner har pulver i vatten.
  Den färdiga harmöjligtvis hängt på under en längre utflykt där man inte har tillgång till kök.
  Du måste väl mena den färdiga vällingen att jämföra med? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..