Kraxar som en skata, NY och ensamma mammor..

Min hals dödar mig! Jag kraxar och hostar som en kråka, och man hör knappt vad jag säger för att jag är så hes.

Jag har stått i ljudbåset på produktionsbolaget Meter under morgonen och spelat in speakerrösten till avsnitt 8 och 9 (ironiskt, då man knappt hör vad jag säger)

Fastadag! Jag känner mig ovanligt hungrig. Beror nog på att det dracks mycket vin och trynades mycket skitmat i Götelaburg.

20130930-121757.jpg

Jag har åkt hem för att vila mig en timma. Annars kommer jag inte orka med resten av dagen.

Den här veckan är en killer!
Inspelning av ”ensam mamma söker, VAD HÄNDE sen?!”
Jag har tre helvetesveckor innan jul som jag bara måste ta mig igenom….

Funderar på att bjuda hela familjen på en överraskningsresa till NY. Som tack för att de stått ut med mig och mitt överbokade jobbschema under sommar och höst.
Har du några bra och billigare tips, om man åker med massor av barn?
Bo, flyga, göra?
Är det dumt att åka i december?

20130930-122548.jpg

Böcker som fick flytta med mig hem från mässan….

20130930-122618.jpg

Premiär av nya cycle-tröjan från Michelas butik Gretaoannas i Borås. (Lite kul med roliga detaljer i höstrusket)

C Y later! Nu ska jag sova bort min hunger x

 1. Kan verkligen rekommendera kryssning!! Jag min man och vår son som då var 1,5 åkte till Miami och var där 3 dagar och tog sedan en 7 dagars kryssning. Fantastiskt !!! Det gjordes 3 stopp på resan då vid 3 olika öar, bl.a Bahamas. Båten är som ett stort hotell med massa mat, affärer, badland och aktiviteter för alla åldrar. Resan är ganska dyr men känns som en sån där resa man bara ska göra minst en gång i livet 🙂 Känns som något som skulle passa er bra 🙂 Tack för en rolig och inspirerande blogg! Kram!

 2. M skriver:

  Min undran du påpekar hela tiden att du har så fullt upp…men vad är det för tungt med att åka från bostad till en studio och spela in röstmanus,sitta på en bokmässa,shoppa,…
  Jag skulle förstå om du sa att du var slutkörd och kom hem efter en dag ex. inom vården där man börjar 7 larm,spring,placera folk där det inte går,chefen säger du måste jobba över har inge folk kl.16.55 då dagen skulle vara slut om fem minuter,förlängs till 22 på väg hem 22.30…jippi ledig imorgon …nä måste komma in och jobba 7-17 sjuk personal,då skulle jag förstå om du var trött men ditt så kallade jobb är ju mer en lekstuga. Oj,oj Magdalena det är många,många fler som skulle behöva en resa.
  Mammor som har sina barn hela veckorna upp 6…skola,dagis..7..vidare till jobbet-17,hämta barn,handla,hem laga mat ta undan morgonen,läxor,bad,lite prat om dagen och morgondagen,packa för nästa dag,lägga små,läsa av lite mail-svara,5 minuter framför tv:n…snark.
  Dina dagar är ju rena glass dagarna. Jag har själv gått från arbetande heltids mamma till ditt glassiga liv det vill säga jag är hemma och gör små sysslor i vårat företag några dagar i veckan…ej fulla hårt arbetande dagar som förr och herre gud vilken skillnad jag hinner kamma håret flera gånger per dag och hålla efter ögonbrynen,träna,shoppa,fika,äta,se på tv,läsa tidningar ,böcker,prata med folk normal tid på dygnet och det största av allt jag behöver inte stressa ihjäl min dotter….LYXHUSTRU är jag idag och det är faktiskt så skönt att min man sa att nu ska du få vila…..jag stormtrivs hoppades att fler kvinnor kunde få det också.

  1. Mia skriver:

   Brukar inte kommentera men jag blir riktigt upprörd när jag läser din kommentar M. HUR kan du bedöma hur någon annans vardag ser ut genom att läsa personens blogg? Då lever man inte i verkligheten om man tror att hela sanningen finns skrivet där. Men nu fick du ju chansen att skriva om vilket underbart lyxliv du själv lever…

   1. M skriver:

    Men söta du läs vad jag skriver!!!! Vad gör dig så upprörd?? Jag vet att verkligheten kan vara tuff att möta,men det underlättar att man lever i den…..jag vet efter mååånga år inom ett yrke med människor…Varför taggarna utåt för att jag tar ett exempel från verkligheten.

  1. Näää…tänkte kommentera inlägget men orkar inte lägga ned energin..så dumt!

  1. Tanten skriver:

   Jag brukar inte heller kommentera men tycker att din kommentar är ganska ogenomtänkt. Jag är en sån där ensamstående småbarnsmamma, vi lämnar hemmet kl 6, jag jobbar heltid med människor, kommer hem strax efter 17 och då är det allt fixande som tillhör familjelivet. Jag dras med ett par kroniska sjukdomar och skador som gör mig rätt sliten och ja jag är trött. Men att ta sig rätten att säga att någon annans liv är glassigt och att de inte har rätten att vara trötta eller gnälla det är för mig ofattbart. Så bra för dig att du har det bättre, var nöjd med det och låt bli att döma andra.

 3. Sanna skriver:

  Ååå absolut NY vi bodde på det mest perfekta ställe när man har barn..bubba and beans små lägenheter rum inredda i ikea stil på lugn gata jaja lite ambulans o brand tjut fast det är NY..billigt och bra bornde men framför allt att man slipper sticka ut o äta frulle finns möjlighet på rummet!! Kolla detas hemsida!! Kram kram

 4. Carin L skriver:

  Hej Magdalena! Jag är alltid inne på din blogg men brukar inte kommentera. Men nu när du frågade om NY-tips så var jag tvungen 🙂 Det finns en sida som heter http://www.airbnb.com där man kan hyra centrala lägenheter eller hus för den delen. Det är privatpersoner som hyr ut. Vi brukar hyra ut vår lya i Göteborg och tycker att den sidan är toppen både för uthyrning och för att hyra i olika städer. Det är billigt och smidigt, speciellt om man är fler och inte vill lägga massa pengar på boende, men ändå bo bra! Kolla in den sidan och se om du hittar något bra. Lycka till!

  KRAM och tack för en helt underbar blogg. Lusläser den varje dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..