ANNONS

Fokus på rosa!

/

20130930-200304.jpg

FOKUS på ROSA!

Denna dag är en hyllning till tron på kvinnors styrka och medvetenhet!

En rungande, sjungande och inspirerande träff som vill verka för kvinnors behov av en mer positiv självbild och ett ökat självförtroende i en tid av ständigt ökande antal bröstcancerdrabbade.

– Det är inte fult att vara fin! vill vi verka för genom detta välgörenhetsevent -THINK PINK lö 5/10! Vårt FOKUS är att ge stärkande behandlingar och kraftfulla budskap till alla er som kommer!

Upphovet och idén till THINK PINK är sprunget ur tidigare bröst- och tarmcancerdrabbade Carina Persbergs egen historia och strävan att stärka, förmedla och bidra till kvinnlig skönhet, kraft och mera liv!

* * * Alla ni som kommer har möjlighet att ge ett bidrag till bröstcancerforskningen och/eller välja att göra stärkande behandlingar, klädval etcetera där delar av inkomsterna går till forskningen.

Carina Persberg, VD för Mälaröarnas Specialistklinik Stora Blå, skänker årligen delar av företagets vinst till bröstcancerfonden, så bara genom att vara klient på kliniken bidrar Du till forskningen.
Denna dag är en hyllning till tron på kvinnors styrka och medvetenhet!

20130930-200351.jpg

Vi bidrar också med pengar till forskningen och bjuder på lite visning av höstoutfits, bjuder på bubbel och skön musik. Alla som kommer får en matbit från Rosenhill och prova på behandlingar på stora blå, rabattcheckar från alla, erbjudanden som inte finns på webben. Vi kommer att ha sjuka priser på många märken och chans till superfynd!

Ni är välkomna❤

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00