ANNONS

Vår fina Hasse Brontén på Grönalundsteatern!

/

Fina Hasse som varit med oss på ett par bloggträffar sätter i oktober upp en egen show på Grönalundsteatern i Stockholm. Har ni inte sett honom här på sajten eller varit med på våra träffar känner ni säkert igen honom från Parlamentet på tv4, Ladies Night och mycket mycket annat.

Hasse-Ticnet-300x221

Vill ni gå på Hasses show så får ni en speciell rabatt. Två för en! Gäller om du är en av oss härinne och om du anger koden: HBNR1 när du köper biljetter. OBS: Erbjudandet är begränsat, så först till kvarn får först…

Showdatum onsdag 30 oktober och torsdag 31 oktober.

Mer om showen och biljetter hittar du HÄR och mer om Hasse hittar du på www.bronten.com!

Fridens! x

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00