Sjukstuga och ålderskomplex

Det går vattenkoppor på förskolan. Charlie har INTE fått några (men kommer förhoppningsvis få)

Tyckte att han kändes lite varm inatt, så vi stannade hemma idag försäkerhetsskull

20130924-110512.jpg

20130924-110518.jpg

Igår la jag ut ”dagens outfit” på instagram. Det tog inte mer än några minuter innan kriget var igång..

20130924-110856.jpg

20130924-110909.jpg

Och diskussionerna fortsatte……

(Ps: det här var det jag hade på mig)

20130924-111059.jpg

Jag klär mig för ungdomligt!
Jag är inte bekväm i min ålder.
Jag vill försöka se ut som 25 år.
Det är tantvarning bla bla

Är det bara jag som tycker att folk fullständigt ska skita i hur man klär sig?

Det är väl upp till var och en vad man tycker är fint?
Jag tycker inte ålder har någon stil?

Slitna jeans? Go for it! Om du känner dig vacker!
Smink, inget smink. Kort hår, långt hår?….

Vi är så himla snabba med att kasta ur oss sårande och förutfattade kommentarer om varandras utseende. Skulle vi sluta med det så tror jag att världens skulle bli lite trevligare.

Har DU massor av åsikter när det kommer till klädsel?

Om man INTE är av min åsikt (att alla har rätten att få klä sig i det dem tycker är fint)

Vad får man ha, eller INTE ha?
Frågar av ren nyfikenhet för att jag själv blev så ställd över att jag, 38 år hade ”komplex” i min skinnjacka och mina mc-boots

 1. Jag skulle inte säga att det är tant-varning, men någon slags varning är det allt!

 2. My skriver:

  Haha 148 kommentarer för att 1(!) tjej har uttryckt en åsikt om Maggans klädstil.. Herregud!!

  1. Annika skriver:

   Att ha en åsikt om någons klädsel är väl en sak, men att komma med personliga påhopp är väl en annan…och långt ifrån okej.

   Eller?

 3. Linnéa skriver:

  HA HA det är bara att skratta bort sådana kommentarer!
  Jag är 19 år och har en mamma i 40 års åldern, de roligaste som finns är ju att hon klär sig i snygga kläder (som vi kan dela på) och inte som en ”tant”.. & hade hon nu sett ut som en ”tant” om det finns något som heter så, så skulle hon väl fått göra det!
  Men för vissa människor är avundsjukan för stor och då är tydligen negativa kommentarer de bästa för att ”minska” deras avundsjuka..
  (Skit snygga kläder btw)

 4. ML skriver:

  ….och så jag nu då som nästan lider lite med jennyvestberg som blivit uthängd med bild och allt för att hon tyckt till. Hoppas bara inte att Aftonbladet också visade tantens ansikte. Men hon kanske inte bryr sig, själv skulle jag må uruselt.
  Men jag tycker absolut att man får/ska klä på sig kläder som man trivs/passar i och gillar. Åldern spelar ingen roll. Är själv snart 60 och skulle gärna klä mig ”som 25” 😉 , bara jag hade haft en kropp som klädde i det. 🙂
  Så postar jag ofta kommentaren för snabbt….

  1. ML/ UTHÄNGD??! Instagram är ett öppet forum där bla mina 34.000 följare ser och kommenterar. Valet är helt fritt!
   Hon väljer själv om hon vill synas eller inte. LIKA MYCKET som jag.

   Det är inte synd om någon här, varesig henne eller mig

   1. Sophie skriver:

    Vad du låter aggro, hur mår du egentligen?

 5. Jag svimmar verkligen!! Detta är helt galet… om man passerar 30-35, då ska man som kvinna automatiskt dra på sig en plisserad kjol och huckle. Helt ärligt, om man klär sig så som Magdalena gjorde nu, så är det verkligen INGA fel… dom som är visa och förståndiga, ni kan väl tala om för oss ”ungdomliga o oförståndiga” kvinnor hur man ska klä sig!!!
  Stå på dig Magdalena…. jag är likadan som dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..