Kurridutt

En lång men härlig dag är över!

Nya vinnare, tårar, förändrade liv och glädje…

20130922-214017.jpg

20130922-214022.jpg

Nu längtar jag till sängen! En ny vecka full av nya möjligheter ligger framför oss..

Tack för att du finns och var rädd om dig ❤

 1. M skriver:

  Hej Magdalena
  Var gör du dina fillers behöver tips på någon bra salong och någon bra frissa i stan som kan fixa min kalufs som behöver lite fräsch färg och kur.
  Jag tycker din blogg är för mycke kropp,bantning,svält upp och ner kan inte vara bra att hålla på som du gör. Är själv 41+ och har aldrig bantat och gått på svält perioder och vet du jag tror det är därför jag har en bra kropp idag som tant..ja faktiskt har jag det har aldrig varit mer nöjd än nu.
  Jag väger mindre än du och är 1,72 oj vilken sticka tänker ni men nä jag har fast rumpa,bröst som är relativt fasta trots tre barn ja form på en slank kropp…och det tror jag har att tacka att jag inte fallit in i träsket med hetskurer för kroppen i alla tidningar som lyser i våra ögon varje dag…glöm inte dom vill sälja tidningar allt är inte som på omslaget.
  Jag tror kroppen blir i obalans av att äta ibland och hux flux svälta,hård träna och sen inte träna….istället för att hålla en jämn balans med allt.

  Ha en bra dag

  1. M/ jag är glad för din skull. Det är inte alla som har det lika lätt och enkelt…

   Min blogg är mitt liv, vad det innehåller, eller hur det uppfattas är ingenting jag kommer ändra, ta bort eller iscensätta för att människor tycker att det är för mycket ELLER för lite av något.

   Det är jag, take it or leave it..

   Jag är definitivt inte perfekt, har massor av issues och passar absolut inte alla i smaken. Det finns säkert massor av andra bloggar du kan läsa som inte innehåller vikthets.

   Jag gör mitt hår på hår3000, mycket bra och rekommenderas skarpt.

   Stor kram

  1. Sarah skriver:

   M, du klagar på bloggens innehåll samtidigt som hela din kommentar innehåller detsamma

 2. Anna skriver:

  Hej Magdalena!
  Jag undrar hur man kan nå dig tex via mail och så för att kunna få råd angående förhållande osv. Du har ju varit med om så mycket och har så kloka råd. Och jag vet snart inte vars jag ska ta vägen.

  1. ML skriver:

   Anna!
   Du måste väl kunna söka kontakt med någon psykolog/kurator/beteendevetare eller vad man mer kan söka hjälp hos. Eftersom du inte vet vart du ska ta vägen så tycker jag absolut att du ska söka hjälp.
   Kram och Lycka till!

 3. Ritva skriver:

  God morgon söta Maggan och ha en bra måndag,kram,mvh Ritva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..