Vinn ett paket fullpackat med kläder från Lager 157!

Den 28 augusti öppnar Lager 157 en ny butik i handelsplatsen Port 73 i Haninge söder om Stockholm. Det blir klädkedjans första butik i Stockholmsområdet, men Lager 157 är sedan tidigare etablerade på tretton orter runt om i Sverige. Med anledning av öppningen av den nya butiken så har Maggan påbörjat ett samarbete ihop med Lager 157. En del av det här samarbetet är veckans tävling där ni har chansen att vinna ett paket fullt med kläder från Lager 157!
I paketet finner ni en Bomberjacka, Johanna-linne från varumärke 157, Jeans ”Skinny” från varumärke 157 samt ett par MC-boots. Produkterna kan ni se på bilden nedan. Allt ni behöver göra för att ha chansen att vinna ett av dessa två paketen är att svara rätt på tävlingsfrågan nedan samt ange dina respektive storlekar. Lycka till!

Lager 157

Lager 157 erbjuder ett brett sortiment av modeprodukter. Skandinaviska och amerikanska klassiker så som jeans, chinos, t-shirts och oxfordskjortor till halva priset. I höstens kollektion ligger fokus på denim, vita bastoppar och bomberjackor. Allt till bästa möjliga pris.

Vilken tid öppnar Lager157 portarna till sin nya butik i Port73, Haninge, den 28 augusti?
Kl. 18:00.

Vinnare:
Annastina Silfverberg, Bålsta
Therese Nilzen, Finspång

Tävlingen avslutades den 2 september 2013 ca kl. 09:00.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..