Fotbollsmatch och lunch i vasan

Vilket väder vi har haft idag!? Helt fantastiskt! Fotbollsmatch på stora mossen, Tristans lag vann med 8-0

Min kompis Anna (som gör podden livshjuletspenderade söndagen med oss.

Vi möte upp Daniel och Mio i Vasaparken och alla kilarna spelade fotboll medans vi solade

20130825-194852.jpg

20130825-194858.jpg

20130825-194906.jpg

20130825-195007.jpg

Fick ett par coola senilsnören av Daniel. Det är en kompis till honom som designar och tillverkar både mobilfodral, väskor och assessorer.
Jag beundrar driftiga människor som vågar satsa.
Ni hittar dem HÄR!

20130825-203612.jpg

Imorgonbitti ät det avresa mot Kurridutt och de stora killarna har pappavecka.

Jag har rätt mycket jobb i veckan.
Så Mumin (Charlies Finlandssvenske ”låtsasmormor” kommer hem hit och hjälper mig..

Jag ska till Umeå och spela in ”Go kväll” jobba med postkoden, spela in massor med röstpålägg till ensam mamma programmen, gå på begravning, presskonferens för kanal 3, spela in ett svt-program, utvecklingsamtal för ett barn, invigning av Filips ny bilbutik, möte med en kläddesigner och gå på ett bröllop.

Min vecka känns som en LSD-tripp.
Hur ser din vecka ut? Händer det något spännande?

 1. Fru A skriver:

  Ååååå Umeå.
  Här är ju jag. Ganska normal men nu efter att jag skrivit dessa rader så kan man ju undra.
  Tänk om jag fick träffa dig.. Ge dig en kram och få din bok signerad. Fick man som en stalker hänga utanför tvhuset ? 😉
  Som en 14-åring iväntan på att få en skymt av sin idol 🙂
  Jag kan bjuda på fika. En picnic på en filt utanför tvhuset på gräsplätten. Jag bakar magiska rabarberpajer 😉
  Ska vara bra väder i veckan å alla behöver en break å frisk luft.
  Följt dig under ett par år och du ger mig så mkt.
  Hur kan jag trolla för att få se dig?

 2. Jessica skriver:

  Verkligen en full vecka :/ Jag ska bara ta det lugnt , har semster 😉 Mannen jobbar, barnen i skolan. En hel vecka för mig själv 😉 Enda som är inplanerat är Köpenhamn och Tivoli på lördag :)) Försök ha en skön vecka ändå 😉 Kram

 3. ML skriver:

  Ja, du har verkligen fullt upp! Tur att ni har Mumin, en låtsasmormor som hjälper dig med barnen. Men vad tycker riktiga mormorn om det då och varför har hon aldrig hand om barnen? Ja, ursäkta frågan, men jag som själv är mormor till lika många barn som din mor undrar såklart. Själv har man nästan alltid (när man är ledig) något/några barn här och ibland allihopa. Jätteskoj nu och full rulle, nästan så man känner sig som småbarnsförälder själv. Man håller sig ung iallafall 🙂

  1. Anna skriver:

   Hon kanske jobbar? Undrar dock varför alla kusiner aldrig träffas? Charlie, Vida, Liv? Eller ni kanske inte bloggar om träffarna?

 4. Min vecka är inte hälften så innehållsrik eller spännande som din…., 8-16 jobb mån- fre, föräldarmöte, backträning i skogen, spinningpass och skjutsningar till och från fotbollsträningar….. Som avslutas med 40 års fest på lördag!!! Kram

 5. Hu så mycket att göra :/
  Stressa lagomt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..