ANNONS

Nya kläder och Lager 157 i Haninge.

/

68ff93480a3611e38cf922000a1fcc03_7

Kommer ni ihåg Lager 157? Vi åkte någon gång dit för tio-tolv år sedan när de fanns i Gällstad. De finns nu i många städer i Sverige och nu kommer de äntligen till Stockholm. Den 28 augusti öppnar de i Port73 i Haninge! Jag gillar dem och vi har fått frågan om vi vill samarbeta med dem och självklart sa jag ja! Det är rätt viktigt för mig att vara öppen också med vilka jag samarbetar med här inne så att det inte blir konstigt. Lager 157 kommer finnas med oss på sajten ett tag framöver med annonsering och med tävlingar och annat kul, och jag kommer verkligen försöka vara med den 28:e på kvällen när de öppnar, bara jag får ihop tiden. Läs mer HÄR.

Ska jag vara ärlig så hade jag nästan ”glömt” bort dem, så jag blev förvånad och glad när jag förstod att de finns kvar och är så stora. Jag har redan gottat ner mig i deras sortiment på nätet och hittat en hel del fina kläder både till mig och till killarna som jag fick hem i går. Väldigt mycket bra baskläder till både dem och mig och resten av familjen till bra priser. Jag gillar ju allt oavsett om det är dyrt eller billigt, bara det är bra och snyggt. Jag hinner inte visa allt idag men det kommer:-)

20130822-080151.jpg

Tristan med en ny Bondelid tröja..

Skola, förskola, möten, klädprovning, träning, fix och lite mer jobb. Hur ser din dag ut?

Later  x

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00