Jobb hemifrån

Högar av papper, samtal, pärmar och brev.. Det finns nog FÅ saker som kan framkalla så mycket ångest…

Jobbar hemifrån idag. Läser manus och tittar på DE färdigklippta inslagen ”jag ska sätta röst till imorgon”

PS: Läs ej och scrolla inte ner om du stör dig på träning och hälsa.

Idag så ska jag börja 5:2 tänkte jag.
Jag är inte så himla insatt, men får man ”träna” de dagar man fastar? Jag menar, springer/PW jag bort 500 kalorier, får jag ”dubbla” och äta upp dem i mat igen?

20130822-123514.jpg

Lunch!

0-kalorinudlar (så dem öser jag på, för att mätta magen)
Några små soyabitar
Broccoli
Blomkål
2 teskedar lätt cream fraîche
Salt, peppar, chili och vitlök

Drygt 150 kalorier

Hämtade ut en ny leverans nudlar imorse.
Jag hade med mig en full väska till Frankrike, och de är slut nu. Klarar mig inte utan!

20130822-123648.jpg

Jag får alltid MASSOR av frågor ang mina nudlar. (Så det är lika bra att jag svarar direkt)
Du kan läsa mer och beställa dem HÄR!

20130822-123822.jpg

20130822-124026.jpg

Power walkade 7 km

20130822-124116.jpg

Nu mina vänner ska jag gå till posten och posta brev. Vi hör lite senare!

(Har du bra tips på 5:2 fastamat får du gärna dela med dig av dem i kommentarerna ❤)

 1. Jag beställde hem ett paket av nudlarna från Bodystore för ett tag sedan för att prova hur de smakade och de var verkligen ett grymt bra alternativ till pasta m.m. jag kommer fortsätta köpa de där nudlarna 🙂

  Har tyvärr inte några erfarenheter eller kunskap om fastan, mer än att några kollegor håller på med den och verkar må bra av samma metod (5:2). Men det är ju så individuellt hur det funkar, hoppas du hittar ett sätt som du mår bra av!

  Kramar

 2. Lindha skriver:

  Om du kör 5:2 är det bättre att lägga hårdare träning övriga dagar än just dina fastedagar. Däremot om du går efter 16:8 (dvs du fastar 16 timmar och äter under åtta) så ska du gärna avsluta fastan med ett styrketräningspass och sedan äta efter det 🙂 Finns en grupp på facebook som heter periodisk fasta där det finns mycket bra kunskap att ta del av (drygt 1000 medlemmar) Säger som någon tidigare sa, skapa ett alias om du inte vill skylta med vem du är för där får man verkligen massor med tips!

 3. Iris skriver:

  Jag hittade väldigt många bra svar här. Lycka till!

 4. Susanne skriver:

  Hej!
  Googla Ulrika Davidsson 5-2 dieten och du får svar på mycket!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..