Tåget hem från Kurridutt

Alltid lika kul!
Idag drogs jag med i lyckostormen och började själv gråta…

Sitter på tåget hem till Ystad. Filip har åkt gocart med den äldsta sonen och Charlie. Tristan är med sin goa kusin Mio och hans pappa Daniel i Halmstad och Lance har ”raggat brudar i Falsterbo” och ska möta upp mig på stationen i Malmö om en stund.

20130731-185823.jpg

20130731-190107.jpg

Vilken härlig dag vi haft!!

20130731-190201.jpg

Hetsåt så mycket av thaibuffe att det nästan stod mat ur öronen på mig och jag mådde fysiskt illa.
Jag försöker undvika kolhydrater då jag får så förbaskat ont i magen.. Men av någon anledning har jag börjat tumma på det, och kan inte sluta.
Jag kommer få lida inatt då jag ligger på dass med kramper och skit längst låren hehe

20130731-190456.jpg

20130731-190525.jpg

20130731-190533.jpg

20130731-190542.jpg

Hann springa in hos ödmjuka, omtänksamma och vackra MICHELA i hennes butik. Fy tusan vad jag skulle ha kunnat shoppat loss där om jag hade haft tid och råd. Underbara saker! Skor, kläder och inredning

20130731-190914.jpg

Jag hörde av Tomas att någon bloggvän härinne klagat på att jag blivit för ytlig och tråkig??

Vet du? Det är så förbannat skönt att få vara det! Varför ska man lösa världsproblem när man har semester?
Det är väl helt underbart om man kan lägga sin tid på familj, hälsa och banala saker?

Hösten och verkligheten knackar snart på dörren. Det känns mycket skönare att kunna öppna utvilad.

20130731-191325.jpg

Ett tänkvärt ord….

Ikväll är jag sugen på kräftor! Har bett Filip köpa några paket så att vi kan mumsa med barnen.

Trist att sitta här på tåget. Har en ny bok, men ingen riktig ro att läsa.

20130731-191533.jpg

Har du läst den? Obehagligt att vara mamma och beskylld för sitt eget barns försvinnande. Jag har så fruktansvärt svårt att tro att ”föräldrarna är skyldiga”

Vad tror du?

 1. Jag tycker du är helt underbar! Och en supermamma!!! Du har fyra, jag har tre, och jag tycker du är grym som fixar med allt. Och så klart att du ska få ha semester:) Ta hand on dig och njut av att vara tillsammans med dina fina!!
  Kram
  Rebecca

 2. cissi skriver:

  Hej
  vart kommer din snygga vit o blå randiga tröja ifrån?
  Tack för en superrolig och mysig blogg.

 3. Jag tyckte om boken även om jag blev väldigt ledsen när jag läste den. Har man barn går det att tänka sig in i situationen i själva händelsen. Vi har rest mycket och jag och min man har också suttit utanför ett fönster när barnen sovit. Inte har vi haft en tanke på att ngn kan gå in och stjäla ngt av barnen. Banalt kan tyckas men för 20 år sedan hade vi inte de tankarna idag har vi dem absolut. Däremot tänkte vi på brandrisken och ville därför alltid vara så nära så att vi bara kunde gå in och ta dem i så fall. Jag tror inte en sekund att föräldrarna är skyldiga. De har vridit och vänt på allt för att få tillbaka sin dotter. De håller ju allt levande i och med det och var de skyldiga skulle de väl bara vilja gå vidare tänker jag. M var ju så efterlängtad också, de hade svårt att få barn. Ser bara en s k lycklig familj i boken med en stor släkt runtomkring sig samt vänner som alla hjälper till. Varför skulle släkt vänner finnas kvar om de skulle vara skyldiga, ngn utav dem borde ju fatta misstankar i så fall.

 4. HEJ MAGGAN!
  Tror att dom flesta vet att du inte är speciellt ytlig. Lite ytliga kan vi väl alla vara ibland. Du har ju skrivit en hel del om känslor. Jag tror att det kanske är det som en del saknar, att få höra hur du mår. Det här med dina drömmar t.e.x det handlar ju om din oro .
  Nej, jag tror absolut inte att föräldrarna är skyldiga. Någon har kidnappat deras barn och det är inte första gången som det händer. Stackars föräldrar. Först bli av med sin fina lilla dotter och sedan bli anklagade för det.
  Såg en lapp på en lyktstolpe där jag bor där dom sökte folk som kanske hade sett henne här i krokarna för det sas att någon hade sett henne här omkring. Man undrar vart hon är och hur hon mår. På Liseberg så var det en man som bar iväg på en tjej men någon stoppade kidnappningen. Nyligen var det någon som försökte sno ett barn i en barnvagn. Läskigt det där.
  KRAM

 5. Karro skriver:

  Nej minsann du har inte blivit ytlig och tråkig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..