Vinn förkläde från Awesome Things!

Nu så är det tävlingsdags igen och den här veckan tävlar ni om två förkläden från Awesome Things (2 st vinnare)! Förklädena kommer från danska Housedoctor och är av riktigt fin kvalité! Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att svara rätt på tävlingsfrågan nedan. Lycka till!

Awesome Things 2

Awesomethings.nu är en ny webbutik som säljer allt från små inredningsdetaljer till stora möbler. Fokus är coola prylar för dig och ditt hem, men Awesomethings har även accessoarer och annat smått och gott. Gilla gärna Awesomethings på Facebook och instagram (grejtstuff) för att ta del av alla nyheter och annat som kommer in.

Hur många olika dofter på doftljus finns det hos Awesome Things?
5 st olika dofter.
Pacific Passion
Tahiti Wreath
Sandal Wood
Fresh Breeze
White Blossom

Vinnare:
Maud Davidsson, Nässjö
Madeleine Rosenblad, Älvsjö

Tävlingen avslutades den 12 augusti 2013 ca kl. 09:00.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..