En hemmafixdag

20130729-191912.jpg

Middag blev spaghetti och vegosås. Ingen av barnen märkte någon skillnad!

20130729-191958.jpg

Har du inte testat corn så måste du göra det.

20130729-192551.jpg

Vi har slipat bord och städat uteplatsen

20130729-192629.jpg

20130729-192639.jpg

(Jag har schäferrastat Tristan på löpbandet)
Vi gick till gymmet, sprang 5km och joggade hem.

20130729-192737.jpg

20130729-192849.jpg

20130729-192904.jpg

Ett helt underbart gym i Ystad! HANGAREN (Actic) personalen är underbar! Det är fräscht och städadat

20130729-193036.jpg

Nu ska vi packa bilen full med ungar pch kvällsgrilla på stranden.

Kram x

 1. Dra mig baklänges Magdalena lagar vegetariskt 🙂 Kul att du har upptäckt den vegetariska världen. Kul att dom inte märkte någon skillnad. Brukar laga vegetarisk tacos med quorn. Finns veg kyckling, hamburgare . korv. tjock korv, biff m,m Riktigt gott .

 2. Men hallå!
  Igår lekte Ove med bilar, idag har han fotbollströja. Vad har hänt med allt rosa och dockvagnen mm ???

   1. Ja, skyll på dem du.
    Hela din bok var en besvikelse, du känns inte äkta, dina åsikter (t.ex. den om rosa på pojkar m.m.) är ett tydligt sätt att fiska pk-röster och ryggdunk, men som många andra saker, så känner man att det inte är förankrat i dig, på riktigt! Du bara babblar för att scora poäng, liksom.
    Ditt jobb på Postkodslotteriet stör mig också, för de belästa vet vad de verkligen sysslar med där, du bryr dig inte, för det enda du vill är att synas och tjäna pengar… du som ”egentligen” är ett white trash (enligt dig själv).
    Din blogg handlar bara om yta nuförtiden, helt kroppsfixerad är du, det är snark-varning på bloggen numer, den har helt mist sin personliga touch..! Gud nåde den som tycker något annat än Maggan herself och alla wannabe-fans/minipoliser här inne, då blir man lynchad eller nästan avstängd (talar inte bara för mig själv nu).
    Nu lämnar jag den här bloggen, bry er inte om att skriva en hel drös med ”åh vad du är bitter/avundsjuk (var nu det kommer in?) – fuck off”-svar, för jag garanterar att jag aldrig mer kommer att knappa mig in här!
    Good riddance!

 3. Hej Maggan! Jag skulle bara vilja rekommendera min superduktiga frisör Hanna på Hannas hårdesign på Apgränd i Ystad : ) Kram

 4. Oh! man kan göra så mycket gott med quorn! Sen visst ska man äta de i rätt mängd som allt annat, men så länge folk dricker och äter lightprodukter så ska de inte säga så mycket för det lika skadligt i stora mängder! Men sen så finns de så mycket andra alternativ inom den vegetariska världen så det är underbart och då är jag inte ens vegetarian!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..