Nytt & fräsigt!

Nu kan ni gilla varandras kommentarer. Eller ogilla om det är någon som är lite ute och cyklar:-) Ni kan också dela med er på alla möjliga vis. Coolt vaa´?

Tomas säger det kommer ta ett par timmar innan ni ser dessa knappar på varenda kommentar sedan tidens början, men i kväll ska det fungera överallt!

Skärmavbild 2013-07-25 kl. 16.54.12

 

KRAM..! X

 1. Jag tycker att den nya sidan är jättefin, men tycker att det är lite tråkigt att man inte kan se hela bilderna utan måste skrolla för att se en hel bild.

 2. Läser alltid bloggen via appen i min Iphone, men vart nyfiken på nya sidan så jag surfade in den vägen. Jättefin sida!! Jag har inga problem med att se bilder ?! Beror kanske på vilken webläsare man använder…. Hur som helst, grattis till din nya sida 🙂 Ha en fortsatt trevlig sommar !!

 3. Fantastiska Maggan…. Har precis läst din bok från pärm till pärm och igenkänningsfaktorn var hög. Du fick mitt ibland tråkiga, tjatiga och svennebananliv att kännas ok med fantastiska stunder och fullt med nya möjligheter. Har aldrig kommenterat förut utan bara läst och begrundat, hållit med, fnyst och skrattat. Du har fått mig att känna att kändisar är lika mycket kvinnor och män som vi vanliga med samma bekymmer och glädjeämnen och det sätter ju lite glamour på min vardag

 4. HEJ!
  Vad roligt att man kan gilla eller ogilla på din blogg. Bäst att smöra på då ra så att man får många gilla 🙂
  Jag brukar spela in på en inspelningsbar digitalbox som också har tivo. Det är bara så jag spelar in. Är inte så teknisk lagd men det är alltid kul att lära sig något nytt. Min killkompis är teknisk kunnig så han lär mig det mesta inom den nya tekniken. Blir snurrig ibland när det är mycket att komma ihåg. Jag skriver alltid upp annars så har jag glömt det mesta efter några minuter. Har bara haft internet i två år och har lärt mig mycket om det. Det är så himla roligt att ha kontakt med människor man inte har träffat. Man kan få många riktiga vänner via internet typ Facebook.
  Springa en mil har jag aldrig gjort har bara sprungit en halvmil som mest men jag är en jävel på att gå långt. Har gått både en och två mil fast två mil har jag inte gått så många ggr. Du och andra som tränar så där mycket är duktiga. Det bästa är det goda iskalla vattnet man dricker efter löpningen.
  Ha en fortsatt trevlig sommar med din familj
  PS: Roligt med en ny blogg men synd att det är samma ”du trycker för snabbt” som kommer upp.

 5. Hej!
  Menar absolut inget illa nu men måste fråga, efter din brötoperation skrev du att du nu har storlek A-B. Tittar man på dina bilder ser man jju att du definitivt har större storlek än det och undrar därför hur det går ihop? Känner att det känns lite sådär att du skriver att du har små bröst nu men uppenbarligen har större än A-B. =) Du måste haft mycket egen vävnad?
  Kram

 6. Jag brukar inte kommentera här, och jag har följt bloggen mycket länge, men nu lämnar jag den här bloggen för gott. Det har varit en rolig och intressant läsning, men nu har den helt spårat ur,
  för rörigt intryck, massor av reklam, och enbart positiva kommentarer tillåts, annars hoppar
  man på läsare direkt. Jag övergår nu till reklamfria och mer personliga bloggar, där inte allt
  handlar om kläder, smink och prylar.

  1. Det är synd att du tycker den har blivit rörigare då vi har försökt tänka tvärtom. Synd att du lämnar mig också:-( Utan läsare blir bloggen ganska tom!

   Det här med reklam är tyvärr nödvändigt. Det är ungefär 500.000 besök på bloggen varje vecka och vi har jätteservrar som ska klara av detta och faktiskt två tekniker som alltid står standby om det blir något fel. Kostar massor av pengar. Och älskade Tomas jobbar full tid med mig och bloggen och han måste ha lite lite lön också. Internet är inte gratis även om många tror det ”bara” är att slänga upp en blogg.

   Dessutom gillar vi att jobba med våra annonsörer, de gör att vi kan hålla igång och också varje vecka året om tävla ut jättefina prylar och tjänster till er. Det är förhoppningsvis värt en del för många. Och att vi kan driva sidan och göra allt detta med hjälp av våra annonsörer är helt fantastiskt och en förmån!

   Och som jag ser det fungerar det inte mycket annorlunda än t.ex tv4 som också är helt reklamfinansierad. Det finns ingen ”allmän bloggkassa” att hämta pengar ifrån för att klara av driften.

   Ville bara förklara och försöka få dig att stanna kvar hos mig trots reklamen och med hopp om en fantastisk sommar! KRAM

  2. Smink?? Vars skriver hon om smink?? Kom igen. Folk ber ju om att få veta vars kläderna är köpta. Du är minoritet.

 7. Gillar att ni engagerar er och lägger ned tid på att vi läsare ska få det bättre 🙂 Tycker att den nya sidan blev så bra men det är kul att ni fortsätter utveckla den. Bra jobbat! 🙂
  Jag har dock lärt mig att jag ska kopiera texten innan jag skickar kommentaren eftersom jag tydligen postar den för snabbt allt som oftast.

  Ha en fortsatt skön dag! 🙂

  1. Det gör jag också och det funkar oftast och så slipper man att bli arg på att kommentaren försvinner ..skulle jag skriva och så glömde jag att kopiera så nu skriver jag en andra gång 🙂

 8. Tror många missuppfattat med gilla o ogilla knappen… lr väldigt många negativa personer här inne. För de e mest ogilla knappen som folk trycker på. Lr e de bara roligt att ogilla allt folk skriver. En fundering att tänka på. Var mer positiva. Att tjejer e mer tjuriga än män de e ju bevisat, när man inte kan vara snäll mot andra. Ne upp med hakan, ta bort sura minen o sluta vara avis o njut av livet.

  1. Bra skrivet Katta,tänkte också på det när jag läste vissa kommentarer och kollade på ”gillaknappen”,tyckte det var konstigt att det var så många som inte gillade och jag tyckte det var fina och positiva kommentarer 🙂

  2. Tror att det är några barnrumpor som är inne och leker . Inget att bry sig om 🙂 Jag uppskattar alla trevliga och bra personer här inne och struntar i dom negativa .

 9. Funkar skitbra. Och sidan är svinsnygg. Men snälla gör något åt spamkommentarerna. Nu känns det som att det är 50/50 spam och riktiga.

 10. Det är inte så jätteofta jag e här inne o läser än mindre kommenterar, men tycker sidan blivit jättefräsh och tycker det är kul att du förnyar sidan lite med

  Det tråkigaste med sidan är nog de här spam kommentarerna, så på det viset är det nästan bättre du godkänner inläggen fast då kommer det nog bli liv i luckan på andra för att du inte har bloggen öppen längre

  Men Detta är DIN Blogg o Dina regler som gäller vare sig det är öppet lr inte, spam lr inte osv osv, passar inte det någon så finns det ett helt hav med massa olika bloggare så förhoppningsvis hittar de läsare som lämnar din blogg någon som passar de bättre

  1. Fast måste göra ett litet tilllägg

   Enda jag har o säga som negativt just nu är att Bloggtexten smälter in i i bakgrundsbilden på dig i den mörka kostymen så e lite svårt att läsa all text

   1. MissK: Testa att slå av adblock om du har det, sen ska det funka. Det är ett par stycken som har haft samma problem och sedan har det fungerat. Klart inte texten ska ligga över Magdalenas headerbilder. Testa och skriv hur det går.. mvh Tomas

  2. Instämmer. Men spammen har inget med öppen eller stängd blogg att göra. Det är Tomas som måste vifta med trollstaven och installera ett tillräckligt effektivt spamfilter bara 😉

   1. Ja, det fattar jag med att det kvittar om bloggen är öppen lr stängd med spaminläggen, men vid stängd så kan ju Maggan låta bli att godkänna de och läsarna slipper se de, var så jag menade 🙂

 11. Tycker sidan är bra. Gillar Maggan, men gillar INTE bloggens bloggpoliser. Om Maggan får negativa kommentarer så är det hon som sak bemöta det och inte vi andra.

  1. Håller helt med dig om att bloggpoliserna förpestar sidan och att bemötandet i så fall bör ske av Maggan själv eller då möjligtvis Tomas.

 12. Bryr mig inte heller om reklamen den silar jag och läser din blogg. Förstår inte varför vissa personer ska haka upp sig på allt och klaga.. Gillar din blogg!!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..