Myskväll med sjukling, Disney och mot Gotland

Tristan vart lite sjuk i förrgår.  Igår var det bättre men vi myste och tog det lite lugnt på kvällen och kollade film på datorn.

Sjuktristan

Jag har suttit i soffan och tittat på Disney med älskade Tristan. När jag fick höra att Magine har Disney i sitt utbud gick jag in och registrerade mig direkt. Så jäkla smidigt. Kolla här!

Sen är det bara att tanka hem Magine-appen till telefonen, som man kan koppla ihop med tv:n och använda telefonen som fjärrkontroll. Hur bra?! Och det bästa med Magine är att de dessutom spelar in alla tv-program. När hela familjen är vaken är det lönlöst för mig att ens försöka titta på mina tv-program men nu kan den här nattugglan roa sig med tv-tittande när alla ligger och sover. Tips till alla småbarnsmorsor hehe.

Skärmavbild 2013-07-25 kl. 10.27.23

Har testat att köra Magine på paddan också, blir bra idag på väg till Gotland och  om några veckor när vi ska åka hela vägen från Skåne. Att underhålla alla killarna i bilen hela vägen hem till Stockholm är inte helt lätt. Jag ska inte tjata men jag gillade det här. Känns som de kommer döda Netflix, Viaplay och allt man har testat. Vad använder du? ”vanlig´” tv, eller kör du på någon av playtjänsterna?

20130725-090732

Vi packade också för en långhelg på Gotland och hoppas vid gud att telefonuppkopplingen funkar bättre där:-)

TristanMagine

Vi hörs och syns på Gotland.. X

  1. nova skriver:

    Skulle vilja ha din LCHF meny för hur en dag ungefär ser ut för dig….speciellt frukosten..TACK

  2. Trevlig resa till Gotland ! Vart ska ni vara någonstans ? Kram till er alla

  3. *lena* skriver:

    Trist att vara sjuk i värmen massa krya påisar till Tristan..vi har netflix & viaplay så skönt 🙂 har inte hört talas om Magine får kolla upp det..ha det så härligt på Gotland..

    Kram ♡

  4. Läste också att magine skulle ha disneys filmer. Riktigt bra! Ser mysigt ut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..