Godmorgon och frånvaro

Godmorgon! Hoppas du har sol där du befinner dig.

20130725-085959.jpg

20130725-090056.jpg

Det är många som frågor om mina skor. Om de är varma? Vinterskor? Inte andas?
Skorna är av ett italienskt märke LDIR och är ett par SOMMAR-mockasiner i mjukaste och tunnaste skin från Italien (dyra men värda varje krona)
De är skönare och SVALARE än ett par gympaskor, och så bekväma att man nästan vill sova i dem

20130725-090726.jpg

Har du oxå haft problem med ditt nät/mobiltelefon den här veckan?
Jag har 3, och täckningen/nätet har varit under all kritik. ”Ibland” har det gått att ringa ut, men sms-tjänsten, nätet har legat helt nere hela veckan.

20130725-090942.jpg

Så mycket har du inte missat…

Vi har ätit räkor!
Jag har promenerat 7km i rask takt (50min) och sprungit en mil..

Så sammanlagt gjorde jag 1.7mil igår (ett längd-rekord)

20130725-091133.jpg

Ps: fått min första mortionsblåsa på stortån hehe

20130725-091219.jpg

Varit i det nya Malmö shoppingcentret och hittat ett par nya G-Star shorts på rean

20130725-091320.jpg

Varit på tennistränimgar…

Stranden

20130725-091738.jpg

20130725-091744.jpg

Vi hörs snart..X

 1. Hej!

  Är så nyfiken när jag ser att ditt finger har utökats med ännu en ring. Gifta?

  1. Py skriver:

   Men det är ju hennes högra hand!

   1. Madde skriver:

    Spegel min vän. Spegel! /Madde

 2. Hej,
  Skorna ser verkligen sköna ut och väldans snygga!!
  Dina frukostsmoothies såg också väldigt smarriga ut, hur gör du dina?

  Ha en fin dag!

  /Johanna

 3. Emma skriver:

  Alltså jag älskar bloggar, tro inget annat 🙂 men tänk va galet egentligen. Man skriver om sig själv. Ingen känner den och den som skriver känner inte ”kommentars-vännerna” heller. Okej en å annan men iallafall. Det är som att sitta på en restaurang och bara prata om sig själv och kanske på slutet fråga dom andra hur deras dag varit. En sån som alla tänker ”å fyy vilken egenfokuserad människa”. Jag själv har en blogg så jag pratar om mig själv också men nåt fel måste det väl ändå vara på oss bloggare. En ”dagbok” säger vissa. Javisst men då hoppades man väl inte att nån skulle läsa den?? Nu söker man på nåt sätt bekräftelse att man har ett kul liv via andra….

  1. Ursäkta men hur jäkla bra va inte det här inlägget då. Klockrent

 4. Bra där med träningen!!!! Ser att även du har varit på Statoil och handlat badring. Vi tog med rosa 🙂

  Din nya sida är super!!! 🙂

 5. Malin skriver:

  Jag är också inne i en period av löpning och pw. Kan du inte skriva om din vikt, please…….. Jag rycker inte det händer något på min våg, men jag tycker det syns lite på kroppen! Efter Charlie skrev du ju om vikten……,, jag tycker att set är intressant och inspirerande! Med vänlig hälsning,

  Ps vilken strl tag du i please randiga Emil- jeans?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..