Kalas, fritidsbaren och strand

20130722-143512.jpg
20130722-143433.jpg
20130722-143521.jpg
20130722-143529.jpg
20130722-143537.jpg

Hallå, hallå! Wienerbröd på fritidsbaren, köttbullar och bad i havet…

Som födelsedagsmiddag valde Lance den sedvanliga ”kyckling i barbecuesås” med olika fräscha sommarsallader

20130722-144440.jpg

20130722-144447.jpg

Melon, fetaost, mynta och pinjenötter

20130722-151030.jpg

Jordgubbar med mozarella och balsamvinäger

20130722-152534.jpg

Fårost, rödbetor och walnötter

20130722-152903.jpg

20130722-153000.jpg

20130722-153109.jpg

Efterrätten blev en enorm marängswiss

20130722-153222.jpg

Sist men minst! Jag tog mitt personlig rekord imorse…

20130722-153327.jpg

 1. Goa Maggan!
  Härligt att läsa här!
  Jag blir impad av att du springer varje dag! Hur började du, 3 km eller 5 rakt på bara?
  Magen då, gör du sittups, plankan? Berätta, fräscha solbrända kvinna 😉 !

  Kram Helena

 2. Återigen – Impad över du finner både tid och kraft!
  Du är en förebild du Maggan.. Till och med så mycket att jag drömde att vi var på Liseberg häromnatten 😉

 3. GRATTIS!!! Att springa milen första gången är otroligt. Och superbra tid dessutom. Grymt jobbat! Själv orkar jag inte springa nu. Här är FÖR varmt!!!
  Kram

 4. Vad du är grym! Ger du dig på en sak så fixar du det galant! Läste ut din bok på bara ett par timmar, kunde inte sluta läsa. Jag läser din blogg varje dag och jag längtar så tills jag har min familj och har det som du! Jag är bara 25 men har längtat efter barn sedan jag träffade min blivande man för sex år sedan. En vän till mig har två söner och jag avundas henne varje dag! Som jag längtar. Vill bara säga att jag gillar dig och ser upp till dig och din underbara familj. Kram om en skön och solig måndag!

 5. Vilken löparapp använder du? Såg i ett inlägg att det är Runkeeper fast jag tycker min Runkeeper ser annorlunda ut. Jag har Basic-versionen. Tack för en bra och inspirerande blogg!!

 6. Vad härligt ni har det och Skåne visar sig från sin bästa sida också, vädret har ju varit toppen nu ett bra tag.
  Duktig med träningen är du också, själv orkar jag inget sånt i den här värmen men cyklar 11 km varje dag, tar ett dopp i havet efter halva sträckan. Lagom motion för en nybliven pensionär som jag.
  Ha en fortsatt bra semester i skåneland.
  Kram från Trelleborg.

 7. Meh kärring! 😉 Hur F-N lyckas du hålla 5 min / Km??? En annan struttar på en mil, kommer hem, tycker man haft schysst tempo – 6,50 min/km. BARA. Och nej, jag springer inte baklänges.

  1. Säger samma sak hur kan du springa så fort är så imponerad: Springer regelbundet men orkar absolut inte hålla det tempot i 10 km på löpbandet.

   1. Började springa den 10 maj, har sprungit varannan dag sen dess. Ökat lite successivt. Uppe i milen nu om jag vill, men håller mig till 5-7 km för att inte överbelasta mina knän som verkar ogilla milen. Men inte fan kommer jag upp o dom hasitgheterna. 🙂 Däremot såg jag igår att min gps/Nike+ GPS verkar lite snurrig… Första kilometern tar 19 minuter (!!!) och sen går nästa km på 2 sek, och seeen verkar varje km hamna på allt mellan 6,30 -6,50 / km. Laddade ner runkeeper nu, ska testa och se om den räknar bättre…? Sen funderade jag att testa att springa på löpbandet en gång. Se vad hastighet jag kommer upp i då?

 8. Hej!
  Har precis lyssnat på dig i värvet. Intressant och skoj. Men… Två gånger refererar du till personer ned Downs syndrom. ”Mongo/ mongisar”. Stötande och ledsamt för alla oss med barn som har down syndrom. Det är tydligen något av det fulaste du vet… Hoppas att du iallafall, kan tänka över ifall du framöver kan hitta ett annat ord för att beskriva något fult, något dom är tio år efter… Ingen väljer själv att få down syndrom, och i mina ögon är min son och hans kamrater vackra, fördomsfria, godhjärtade, generösa och har många fler fantastiska sidor. Hälsningar Jenny.

  1. Håller med! Det ryktas ju att även Estelle skulle ha Downs syndrom, p.g.a. av ögonens utseende.
   Om det ligger någon sanning i det vet jag ej, men det är nog dags att fördomarna försvinner!

   1. Estelle har sin pappas form på ögonen, mig veterligen så har han inte down syndrom. 😉

    I övrigt så är barn/vuxna med down syndrom oftast underbara personligheter med mycket kärlek och värme.

  2. Bra kommentar, Jenny! Det är klart att det inte är något fel på personer med D.S.
   Men Magdalena slänger gärna ur sig obetänksamma saker, hon är polare med Katrin Z:nånting, och hon är extremt ful i munnen. Det blir lätt en jargong som känns väldigt förlegad och trist. För att inte tala om omogen.
   Angående Estelle: Tro inte så himla mycket på ”skvaller”, ta reda på fakta eller varför inte strunta i det? En del har större ögon, en del har mindre…

 9. Jag har precis läst klart din bok, TACK! Tack för att du visar en fruktansvärt ful sanning och tack för att du samtidigt visar att man både kan förlåta och försonas.

  Jag har skrivit om boken i min blogg idag och rekommenderar den till precis alla! Men särskilt dem som (precis som jag) har ett uppdrag inom rättsväsendet eller räddningstjänsten.
  http://fdensammamamman.blogspot.se/2013/07/dagens-boktips.html

  Jag fick en helt annan bild av dej när jag läst boken och det är jag glad för. Ha en fin dag!

 10. Förlåt att vi stirrade men vi gick förbi pizzan i sandskogen och sa till varann jag och min fru att de måste varit du. Googla fram din blogg och såg bild på dig och pizzerian så där hade vi rätt 😉
  Ha det bra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..