Jogg och Sandskogen

Lance fyller 13 år på söndag, så jag, Tristan och Charlie ska ta en promenad ner på stan och titta efter presenter.
Efter det ska vi traska ner till svärmor Carin i Sandskogen och bada och spela tennis.

20130719-133039.jpg

Äggmacka och en halvmil!

20130719-133131.jpg

Killarna är för söta i sina Barcelonakläder!

20130719-133258.jpg

20130719-133308.jpg

Man ska färdas med klass

20130719-142633.jpg

20130719-142642.jpg

20130719-142651.jpg

20130719-142748.jpg

 1. Nina skriver:

  Heja Maggan, bra jobbat!

  Till några andra här: klart att båda föräldrarna ska kunna lämna sina barn ett par dagar då och då om det krävs! Jag är trebarnsmamma (barnen är nu tonåringar) och höll på med elitidrott till dess vi fick vårt tredje barn och självklart hade jag med barnen då det funkade men inte på längre resor. Mina barn har en mycket nära relation både med mig och med sin pappa (min man), De är sociala och trygga! Visst – alla får göra och tycka vad den vill men kom inte och säg att det bara finns en rätt väg och att den skulle vara att mamman ska vara hemma på heltid i minst ett år! Alla är olika, även barnen…

  1. Det är väl viktigt att acceptera allas åsikter, och det är väl ingen som har påstått att det bara finns
   en rätt väg.

   1. Nina skriver:

    Eh, jo..om man skriver att man inte kan lämna sina barn till sin man för att resa iväg med sina vänner så tycker jag nog att man propagerar för att allt annat är fel 🙂

    Jag är själv oerhört glad för att jag fick barn ganska tidigt och innan detta moraliserande startade! 🙂 Tycker genuint synd om människor som blir påhoppade för att de lever ett liv TROTS att de har barn… 😉

    1. Daniel skriver:

     Nina, ge dig nu, ingen har blivit påhoppad här! Jag är en vanlig kille och jag vet att jag aldrig skulle
     klara av att ensam ta hand om en nyfödd bebis och en ettåring! Jag är för jämställdhet och jag
     hjälper till där det är möjligt, gör nog mer i hemarbetet än min fru.

 2. Vad duktig du är med din träning! Jag förstår inte hur jag ska lyckas med att ens jogga 2,5 km.

 3. Stina skriver:

  Emme, Jag frågade om din ålder p.g.a. att du lät väldigt omogen! När man skaffar barn så måste
  man absolut vara beredd på att ta hand om dem på heltid, åtminstone det första året. Man kan
  inte överlåta det till sin man och resa bort för att roa sig med sina vänner!

  1. Emme skriver:

   Haha, jag kan bara skratta åt sådana som dig. Är jag omogen för att jag inte tycker som du? Som tycker att det är lika okej att pappan ses som en duglig förälder? Jag förstår inte varför man inte skulle kunna göra både och? Både ta hand om sitt barn OCH låta hobom vara med pappa så att mamma kan komma ut en sväng? Det gör vi i alla fall i min familj och jag tror att jag är mer nöjd med livet än vad du är. Puss på dig!

   1. Stina skriver:

    Emme, Det handlar om amning m.m. och du väntar ju också ett barn till. Ska din man ta hand om
    två så små barn??? Det finns nog gränser för jämlikhet också, för det är ju en omöjlighet i vissa
    situationer.

    1. Varför skulle hennes man inte kunna ta hand om 2 små barn när hon kan det? Man är oftast bara hemma tillsammans i 14 dagar och efter det börjar den ena föräldern arbeta. Om man bortser från amningen borde båda föräldrarna kunna ta hand om sina barn lika bra. Alla barn ammar inte heller =)

     1. Lina skriver:

      Det var väl just amningen som nämndes här. Sedan är det ju inte alls så självklart att alla män
      klarar av att ta hand om en nyfödd baby och en ettåring samtidigt!

     1. Emme skriver:

      Du Lina. Varför skulle JAG klara att ta hand om våra två barn men inte min man? Hade jag inte varit säker på att han kunde det så hade jag aldrig skaffat barn med just honom. Tråkigt för er andra som är bittra och inte kan lämna era barn med männen för att få göra nåt skoj. Min man fixar det alldeles utmärkt!

    1. Emme skriver:

     Jag har aldrig ens nämt amning som du ser? Jag pratar om Charlie, som definitivt inte ammar, och inte min 8-månaders heller. Håll dig till saken om det ska gå att diskutera.

     1. Agnes skriver:

      Förlåt, men vad har amning egentligen med att Maggan är ute och reser och JOBBAR? Som jag minns det så verkade Charlie må väldigt bra de första månaderna, och dessutom alla ammar inte och alla ammar inte heller länge.

 4. Åhhh my goood ! Att ni orkar hålla på och leka nån gud och berätta för andra människor hur dom ska leva sina liv! Nä ta tag i era egna liv och ha lite roligt nu när det e sommar allt;) Dryck lite vin och umgås me vänner istället för att missbruka google för att hitta skit om andra. Till resten av er, ha en fortsatt underbar sommar;)

  1. Mikael skriver:

   Sandra, En bloggpolis som har dykt upp här igen?! Låt folk ha sina åsikter, ett eget liv har
   dom säkert utan att behöva dricka vin!

   1. Pussiigull på dig Mikael och hoppas att du får en fortsatt underbar sommar;) Tycker du Magdalena ska göra ett program där man söker upp alla dessa fina människor som tycker du lever helt fel och konfrontera dom;) Förstår inte varför man väljer att följa en blogg när man inte gillar något personen gör! Hur destruktivt är inte det?

    1. Mikael skriver:

     Sandra B, Ja det var ju ett konstigt svar! De som följer en blogg, kan ju inte alltid ha precis samma
     åsikter som bloggaren, självklart reagerar man på vissa saker, som i det vanliga livet. Hon får
     säkert både positiva och ibland lite mindre positiva kommentarer från samma läsare. Men att
     som du gå in och kritisera alla som har andra åsikter än dig själv, tycker jag är helt fel.

 5. Hej Maggan!

  Jag bara älskar din blogg och dig som person! Önskar dig och familjen en härlig söndag. Och att sonen din får en en underbar födelsedag 🙂

  Jag gifte mig i fredags. Hade varit så kul om du gick in på min blogg och lämnade en kommentar. Kramar Mia (Fru H)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..