Trots och vardagsbestyr

En liten radiointervju på morgon
Efter det en tidningsintervju och möte med Kristin från 3first


Jag har handlat, hämtat paket på posten,postat paket, gosast med Charlie och förberett middagen.


(Skiter i tvätten idag, orkar inte..)


I eftermiddag kommer alla killarna hem med buller och brak. Som jag har längtat!


Nyttiglunch! Kyckling med sallad och lite sås.

Charlie har fått ett oerhört knepigt humör sedan han började förskolan.
Han pendlar från glad till inget tålamod alls på en tiondels sekund.
Han kastar saker, och dunkar huvudet i marken när han inte får som han vill

Har du samma erfarenhet av ”trotset”? Jag har glömt bort hur de andra barnen var i början av en inskolning

Sen måste jag säga att det POSITIVA med förskolan är att han vuxit oerhört på två veckor. Hans tal har utvecklats, motoriken och lekförmågan.

Han har gått från att vara bäbis till en liten pojke.

Det är häftigt att se!

 1. Ellen skriver:

  Har nu en treåring och jag upplever att ”trotset” och utbrotten blir så mycket mer lätthanterliga när ungen äter ordentligt. Smyg till honom lite gurkstavar, kex, en macka, banan, whatever som finns till han med jämna mellanrum så håller man i alla fall några utbrott stångna.

  Hoppas det lugnar sig.

 2. Nina skriver:

  Hej Magda!

  Nu är jag faktiskt lite arg på dig. Jag köpte din nya bok under veckan och tänkte läsa den om en vecka. Just nu är jag nämligen mitt uppe i examineringsfas då jag tar examen från ett högskoleprogram om en vecka. Deadline rusar närmare och jag hinner inget annat än pussla ihop vardagen och PLUGGA!

  Din bok anlände i brevlådan och jag tänke bara glutta lite på första sidan. Jaha vad hände då? Jag kunde inte sluta. Det var som att ge mig choklad, INGET kunde stoppa mig. Jag läste, läste och läste tills sista sidan var här.

  Din bok kostade mig EN HEL KVÄLLS STUDIER och det hade jag egentligen inte tid med just nu! Men det gick ju för tusan inte att sluta! De igenkännande skratten var många kan jag lova.

  Så om en vecka när skolan är i hamn kommer jag kika in och TACKA DIG för en underbar bok. Men just nu är jag mest sur för att jag halkade efter med flera timmars jobb. Så det så! 😉

  1. Nina/ TACK för morgonens härligaste skratt! FÖRLÅT! Hihi, men jag hoppas att du kan plugga igen tiden du missade.

   En megakram och tack för din kommentar

 3. E det en riktig katt?? Har svårt att avgöra detta själv ;). Kramar

  1. Annette/ det är en leksakskatt ❤

 4. Absolut har jag märkt samma på sonen, Det roligaste var nästan när han tittade argt på mig, sprang och hämtade sin kudde och la på golvet innan han tittade argt på mig igen sedan så ”dunkade” han huvudet i golvet med kudden under, att jag inte dog av skratt då!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..