ANNONS

Vinn sjal från B-Loved!

/

Godmorgon på er alla goa läsare! Kommer ni ihåg när Maggan berättade om sin nya läckra klädstil? Vi märkte att ni också uppskattade kläderna och har därför lyckats se till att ordna en grym tävling åt er!
Den här veckan tävlar ni om en valfri sjal från B-loved! Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att svara rätt på tävlingsfrågan nedan samt välja ut just den sjal du önskar vinna. Lycka till!

Elsa Leonie startades 2011 för att fylla en växande efterfrågan av färgstarka, nationella, internationella, bohemiska, rockiga designers på nätet utan att offra tjusningen, karaktär och personlig service som är utmärkande för webbutiker. Därför satsar de mer på fotografering, styling, lekfullhet, färger och bilderna ska vara bra. Det ska vara roligt att komma in till Elsa Leonie.
Ni är mer än välkomna att gilla Elsa Leonie på Facebook och Instagram!

Vad heter det klädmärke som namngetts efter en känd fransk styleicon, sång och filmstjärna?
Brigitte Bardot

Vinnare:
Åsa Claesson, Västra Frölunda

Tävlingen avslutades den 3 juni 2013 ca kl. 09:00.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00