Grattis på morsdag!

Grattis till alla härliga mammor! Grattis till min egen mamma Linda.

Jag älskar dig❤


Hoppas ni har blivit uppvaktade och fått massor av kärlek idag..
 1. Jag skulle vilja tipsa om en fyndig produkt som själv har köpt. Strumpsnodden som hjälpt mig bli av med högen av strumpor efter varje tvätt.. rekommenderas! https://www.strumpsnodden.se

 2. Hej! Jag har gjort en sajt om/till mors dag där ni kan läsa om historian bakom, tips på aktiviteter och naturligtvis presenttips. Välkomna!

 3. Tanja skriver:

  Fick också din nya bok i present, alltså en toppen mors dag! 🙂

 4. ullis skriver:

  Hoppas du haft en fin dag!! Gick din bok i morsdag present, eller ja, efter att ha sagt i veckan ”På söndag är morsdag, jag vill ha Magdalenas nya bok”. 🙂 Ja, så funkar det här hemma. Säger man inget händer inget alls. Hursomhelst, snart läst ut den och den är verkligen underbar läsning, skrattade för mig själv så jag grät när jag läste om ditt pooläventyr. 🙂 Önskar jag hade en vän som du! Du verkar vara en glädjespridare med hjärtat på rätt ställe.

  Ha en fortsatt härlig kväll!!

  🙂

 5. Stort grattis till dig på morsdagen fina Magdalena ❤ Amelia dök upp i brevlådan häromdan med en väldigt fin framsida 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..