En härlig dag i stallet, och färdig bok..

Frukost/lunch på kvarterskiosken


Jag hade en helt fantastisk dag i stallet igår.
Red som aldrig för! Träningsvärken börjar smyga sig på, och imorgon kommer jag inte kunna röra på mig.

Jag och Bingo med hans ägare Fabian

Min fina vårjacka (märke Frontrow) från Elsaleonie jeans från Circle of trust och en American vintage t-shirt med långa armar..

Redo för våren!

Idag mina vänner går boken i tryck! Så ikväll, ska jag öppna en flaska skumpa när barnen somnat, och fira.

Det är många roliga saker som händer just nu. Det gör mig glad!

Jag vill önska dig en fantastisk dag i solen.. X

 1. Anna skriver:

  GRATTIS till nya boken!! Så kul. Längtar tills den är i mina händer. 🙂 kram

 2. Monia skriver:

  Jag tror att jag såg Lance på Globen. 🙂

  1. Monia/ Det gjorde du säkert 🙂 han är där

 3. Tina skriver:

  Stort Grattis till dig! Kommer självklart köpa den boken också! Hoppas man kommer kunna beställa den via din hemsida så kanske man kan få den signerad!

 4. Hej och grattis till nya boken! Det måste kännas väldigt skönt och roligt att den nu är färdig. Är så nyfiken på vad den handlar om. Jag gissar på att den handlar om dig och din familj . Jag tror att du skriver på ett roligt sätt så att man får skratta. Tänker på Martina Haags böcker. Dom har jag skrattat åt. Kanske boken är både roligt skriven men också allvarlig och lite djup. Jag vet jag får se. Den som lever får se. Är glad för din skull. Du kan känna dig nöjd och stolt över dig själv. Inte alla som har skrivit en bok.
  KRAM & GRATTIS !! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..