THE DICTATOR!! Med rätten att styra min bloggvärld med järnhand!

Jag vaknade upp med ett ryck, svettpärlorna låg som ett glänsande pärlband över tinningen. Hjärtat bultade och munnen kändes torr.
Var det en dröm?
Jag fumlade oroligt efter Filip. Klockan var fortfarande natt, och de dova lampskenet från gatlyktorna dansade längst väggarna i sovrummet. Obehagskänslan i kroppen kramade mig hårt. Och ångesten började sakta krypa över bröstet.

-Filip! Filip vakna…
Drömmer jag eller är det verklighet?

Jag greppade mig runt hakan. Satt det burriga och tjocka skägget kvar??
Levde barnen och alla bloggtanter? Eller hade jag verkligen utrotat/förintat ALLA som INTE tyckte om mig? ALLA som inte tyckte att jag var glad, lyckad, perfekt, rolig, snygg och fräsig??


Det var ingen dröm!
Jag hade blivit en ond och grym diktator! Magdaschlena Bin Graaflen, och jag styrde min lilla lilla bloggvärld med en järnhand.

En ond, svinaktig och enväldig blogghärskarinna, INGEN får ha åsikter i min bloggvärld!! MWOOO-HAAAAA!!!!

Här inne får INGEN tycka att jag är barnslig! Ful! Misslyckad, en dålig mamma! En hora! Jobbar för mycket, jobbar för lite, lagar snabbmat, lagar för dyr mat, köper förmycket kläder, frågar om råd till kommande bok, gör för mycket med mina barn/gör för lite med mina barn. Köper förlite kläder, golddigger! Tagit ut ett förkylt barn bland friska människor. Missat en skolavslutning på grund av jobb. Går med rumpan bar, bär skinn, äckelpäls och läder, dricker lättmjölk, reser för mycket, spelar bowling med barnen, dricker vin i närheten som en bäbis och matar barnen med chokladflingor. Har ätit arabisk hamas-skinka. Ifrågasätter pepparkaksdebatten, skriver Kurridutt. Har förmånga pappor till mina barn, svarar aldrig på frågor, svarar surt på frågor, bär för ungdomliga kläder, har trasiga jeans,ser för gammal ut! Glömt cykelhjälm! Åkt slalom utan hjälm. Är för smal, är för fet!! Ger unga tjejer komplex, är för ytlig, utseendefixerad….
Tar med mig familjen till Filippinerna, har låtit Tristan ha bilbältet under armhålan, utsätter mig för fara i Uganda. Stavar dåligt, särskriver. Har för lösa spännen i barnstolen, färgar håret, köper för dyr mat. Har fula ungar! Visar klykan, skojar om kineser.
Har en man som jobbar för mycket. Var bara mammaledig i två månader. Skojar om mat (äckliga liknelser) bajshumor, skriver för ironiskt, lämnar ut för mycket, lämnar ut för lite! Hatar och mördar flugor, fästningar och getingar. Kallar den stackars hunden det lilla Äcklet,och skojar på mina barns bekostnad.

Här inne får man INTE ha ÅSIKTER!! Som inte stämmer överens med härskarinnan!
Härinne får man BARA älska och idoldyrka Magdaleschna Bin Graaflen!


Befolkningens röster ska tystna! Det fria ordet är förbjudet!
Här inne är det numera diktatur!
Kommentarsfälten är stängda!
Åsikter är utrotade, och alla måste ÄLSCHKA mig!
Mwoo-haa!!!

Undertecknat: سلام مخعقنايفنناسسا ناق سلافي نهائي

LOADING..