Glad Påsk!!!

Påskafton!
Det snöar och är kallt ute. Filip och Tristan har åkt in till Malmö. Älskade kusin Mio är på väg med tåget för att fira påsk med oss. (Tristan är så lycklig att han skriker)


Igår att vi silllunch hos Filips bror Jens och hans sambo Anna

Mysigt! Massor av vänner, god mat och glada barn..

Men ingen på festen var GLADARE än jag..

Vad fanns vid kartans slut?

Filips överraskning fick oss att svimma!!! En bil! Gissa om vi skrek rakt ut. Underbar, fina, härliga Filip! Det finns nog ingen som är mer romantisk än han..


Älskar den!!

Har varit ute och puttrat hela morgonen.
Nu ska vi handla, packa påskägg och träffa upp släkten..

 1. Anki skriver:

  Önskar dig en riktigt Glad Påsk och en varm kram från Skåneland

 2. ann skriver:

  Wow hvilken FEEEED bil 😀

  Rigtig god påske…

 3. Glad påsk och jättegrattis till din nya fiiina bil. Vilken Karl du har Maggan:) men har ju också en superkvinna . Var rädda om varandra. Kram på er.

 4. Helen skriver:

  Ser ut som en Wrangler Sahara edition, sån har jag och dom är toppen framförallt på vintern när det är halt. Ta det lugnt bara om du sätter på sommar”kapellet” för det gjorde jag vilket inte är en bra ide när man har hund.
  Han lyckades pilla upp dragkedjan till fönstret i bagageluckan och helt plötsligt stack halva hunden ut när jag körde. Till slut gick dragkedjan sönder och jag fick byta tillbaka till hard topen igen 🙁

 5. nina skriver:

  Härligt! Tycker dock han kunde ha ansträngt sig lite mer och lagt presenten i ett påskägg! Det hade varit en syn det! :):):)
  Glad Påsk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..