Vaknade med ett ägg på kudden

Jag vaknade med ett ägg på kudden…

OCH det är inte jag som värpt det!


Jag är så nyfiken att jag spricker.
I ägget låg en karta….

Nu ska jag kasta på mig kläder och bege mig ut på skattjakt..

Så spännande att jag nästan spricker!!❤

Utsikten från badrummet denna kalla morgon

(Jag VET jag fick ägget en dag i förtidigt. Men jag gillar det! Vi går lite mot strömmen 🙂

Alla är redo! Let the skattjakt begin!!❤

 1. Ligger efter med läsningen så först nu såg jag inlägget med den fina ljusbrickan. Och i webshopen du länkade till var den förstås slut, många fler som gillade den! Men får jag vara nyfiken och fråga hur mycket ljusbrickan kostade?

 2. Hej Maggan! Jätte snygg tub top.. Varför ber du om ursäkt för lite hud? Vi har sett den förr 😉
  Glad påsk! Kram

 3. Äsch vi kör påskägg idag med eftersom vi oftast har både god och leksaker i äggen så har man hela påskhelgen på sig med sin nya bok eller sitt spel…. Alla gör som det passar i sin familj, hoppas du fick en hääääärlig jakt och hittade Jesus, påskpuss på dig!!!

 4. Ulrika skriver:

  Hej goa Maggan ♥ Måsta bara säga att nu vart jag på bra humör igen när jag läste din blogg. 😀 . Du är så sjukt bäst!! Kram och glad påsk♡♥♡♥

 5. Maria skriver:

  Hej! Bra blogg du har, så kul att läsa. 🙂 Min undran är vad det är för nr på nagellacket?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..