Vill du bli TV-Stjärna och få hjälp med livspusslet?

Behöver du hjälp med att få ihop livspusslet i köket?

I dagens samhälle är det mycket fokus på att man som förälder ska hinna så mycket som möjligt. Man ska jobba, lämna och hämta barn på förskola/skola och ta sig hem för att ordna med en middag. Barn ska skjutsas till diverse aktiviteter och helst ska man också hinna träna själv. Det råder en sorts prestige och ständigt dåligt samvete för att man inte räcker till eller gör tillräckligt bra ifrån sig.

Känner du igen dig? Är din motivation för mat och matlagning borta? Har du ofta dåligt samvete över att maten du äter och serverar inte är tillräckligt bra? Är tidsbrist ett stort problem för dig och din familj? Saknar du era familjemiddagar? Har livet plötsligt tagit en oväntad vändning som gör att du inte längre kan eller vill laga mat? Har din familj drabbats av något som omkullkastat er vardag?
Behöver du hjälp med att ändra era matvanor?

Nu har du en unik möjlighet att få hjälp av en av Sveriges mest erfarna kockar. Vi söker efter familjer som av olika anledningar tappat lusten för matlagning och som behöver hjälp och inspiration i köket. Med vårt program vill vi få människor att lyfta fokus från alla måsten och se till vad som faktiskt passar den egna familjen.

Om du vill ha chansen till hjälp skicka in din ansökan till: casting@baluba.se
Berätta varför du just, eller den du söker, behöver hjälp.

För eventuella frågor ring: 08-598 598 27

  1. marie skriver:

    hej, du har jättemysig stil men varför tavlorna nästan uppe i taket? är det för bebis skull?

  2. Ritva skriver:

    God morgon fina Maggan, jag önskar dig en bra onsdag, kram, mvh Ritva ps. Du är så rolig=)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..