En kompis i nöden?

Videofilm-rens? Vad kan underlätta livet mer när man är krasslig?
En kompis som äger en massa videobutiker, det borde alla ha!


Samma kläder som igår, dagen innan och dagen innan dess…

Lukten av dig påminner om lik, död hamster, kyrkogård och förruttnelse sa Lance imorse med rynkad näsa och avsmak i blicken.

Jag välkomnar med detta inlägg all kritik från perfekta mammor som ALDRIG skulle använda tv’n som barnvakt.

Im begging for it! Hehe

Jag gör mig skyldig! Jag är usel, lat och en fullständigt oacceptabel mor…..

Puss och kram på er! Alla fina internetvänner x

 1. M@rie skriver:

  Jag tycker att Helene har vettiga åsikter i sak OCH en trevlig ton i sina kommentarer. Idag så ska barn aktiveras alldeles för mycket anser jag med. De måste faktiskt lära sig att ha tråkigt ibland och aktivera sig själva, utan dator/tv mm som bara ”matar” deras huvuden. De behöver ju även ta det lugnt emellanåt och varva ned precis som vi vuxna. MEN ifall man nu som Maggan är nyopererad, man vill duscha ifred eller vad man nu vill göra så tycker inte jag att det är fel med att låta dem se på TV t ex. Jag är rätt säker på att de flesta föräldrar inte låter barnen sitta framför TV/dator eller vad det nu är halva dagarna.

  Att dessutom ifrågasätta hennes cancer och behandling för den är ju på ren svenska ett jädra sätt! Så länge man har en god ton ska man väl inte behöva bli påhoppad på det viset, bara för att man framför en annan åsikt än blogginnehavaren!

 2. Linda skriver:

  MARIA- visst kan Magdalena också skriva i kommentatörsfältet med ibland inte alltför trevlig ton MEN det är främst andra läsare som är här och förstör med dålig stämning! Bloggen i sig tycker jag är så jädra underhållande och bra, men visst drar sånt här ner den.

  Tänk att man alltid är avundsjuk på folk om man har något att säga som helt enkelt inte passar någon annan :O Då kanske vi kan säga att vissa andra här är ”skitstövlar”?-Förtydligande; detta är en FRÅGA och jag kallar ingen för något! För vad ger vissa här rätten att kalla andra för saker, andra ska bara ta som slagpåsar. Medan ni (i mina ögon; ”mobbare”) går helt fria…Ja det brukar vara så i våra barns skolor. De som blir utsatta för mobbning är de som får lov att byta skola. Lite liknande: ”Det är också helt och hållet hennes rättighet att be er dra någon annanstans”-ANNA AB. Ursäkta mig så jättemycket att jag överhuvudtaget kommenterar detta men jag har själv blivit utsatt för mobbning och dåligt behandlande. Och jag blir riktigt upprörd över att se sånt! ANNA AB skriver ” Rätten till att ha en åsikt är INTE liktydigt med att du har rätten att utrycka den hos eller till någon annan person” vilket är anledningen till att jag överhuvudtaget ber om ursäkt för denna kommentar, min åsikt får ju inte yttras :S

  Det är inte alls många som verkligen skriver ELAKA kommentarer här tycker jag. Tidigare var det några som hade en ÅSIKT om att ett inlägg Magdalena skrev lät ytligt. Detta var uppenbarligen fel av dom att tycka då de ”hoppades på” av några andra. Enligt mig var det väl inget fel att tycka att det lät så? Det är deras åsikt och inget illa menat. Det är just sånt här jag menar, likadant nu angående barn och TV…Och Magdalena skriver ”Jesus” i bloggen om sin karl och har berättat att det är för att folk pratar om honom men aldrig ser honom. Klart då om vissa kanske kommentera och undrar. Ofta inget illa menat utan jag ser det som att folk bryr sig och tycker synd om Magdalena OM det är så att hon får ta väldigt mycket själv. Enligt mig har alla rätt till en åsikt och att yttra den. Tycker jag att det är fel att man kallar folk otrevliga saker så säger jag det!!

 3. Maria skriver:

  Men hur kan man läsa en blogg om man tycker att man blir ”otrevligt bemött” ?? Man läser väl en blogg man gillar oavsett om den är en privat dagbok eller offentlig? Anar en liten bitterhet där om kommentaren att Maggan får pengar för sin blogg…nä, jag skulle nog skita i att läsa en blogg som rör upp mina känslor negativt och får mig att känna ett uns av avundsjuka! Så därför läser jag denna blogg för att jag tycker Magdalena är en rolig tjej och trots sitt kändisskap faktiskt bjuder på sig själv och är inte det minsta divig! Skönare människa får man nog leta efter! Kram till Dig Maggan <3

 4. Så bra skrivet Linda, jag håller fullständigt med dig.

 5. Helene skriver:

  En offentlig blogg är inte en privat dagbok….det man ger ut offentligt är något annat.

  Ja hon kan be mig dra om hon anser att det är ett trevligt sätt att bemöta läsare men hon får pengar för bloggen med, hon vill nog ha läsare.

  Exakt VAD har jag skrivit som är otrevlig? Det är min personliga åsikt att Maggan ibland bemöter oss otrevligt….. Skrev jag att allt jag skriver är sant och inte vad jag tycker. Och jag lever som jag skriver, utan TV, med bröstcancer och tre barn…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..