Libanesisk, bowling och vila

Sängliggandes. Skönt att kunna smita undan och vila när man känner sig trött..

Det svåraste är inte rörligheten eller värken. Det svåra är att INTE lyfta något av misstag, och inte kunna bära upp Charlie i famnen när han sträcker sig efter mig.


Efter fotbollen imorse sov jag ett par timmar… Nu vilar jag igen….

Åt en god lunch.
Jag och Tristan öppnade avocadon som jag tog med mig hem från Uganda. Den var perfekt! Och smakade ljuvligt..
(Dubbel så stor som våra svenska)

Vi hoppade över rensning av garderober och bestämde oss för att göra något kul med barnen istället…

Svetlana Polski, Trisse, Jenka och Fjonk tävlade mot varandra i flest strike’s

Efter bowling lät vi Tristan och Jennifer gå på barnfilm själva. De var stolta som tuppar som fick ”gå själva” (lämnade och plockade upp dem såklart)

Soffhäng…

Lance kollar youtube, vi ligger på soffan, Linn och Lina hämtar libanesisk mat, Charlie går och gömmer nappar medans Tristan, Frida och Jennifer kollar Bollibompa.

En lugn och skön lördagkväll..

Vad gör du?

 1. Ser ut som att ni fick en härlig lördag! Du får vara försiktig med att lyfta så att du läker fortast möjligt, men jag förstår att det är svårt! Igår var vi i skidbacken några timmar, var sedan hemma hos goda vänner och grillade och hade det mysigt 🙂

  kram kram

 2. J skriver:

  Hej Magdalena!
  Måste bara säga att jag blir så upprörd av alla elaka kommentarer som skrivs till dig ibland, jag hoppas innerligt att du inte tar åt dig av det utan suger i dig allt positivt vi tycker om dig.
  Jag har följt dig längre och dina inlägg förgyller dom tråkigaste av dagar. Läste ditt inlägg om bröstoperationen, så jäkla bra skrivet och vilken förebild du är som vågar skriva om inläggens negativa effekt, jag tror att många kvinnor (inklusive mig själv ibland) tror att kvinnligheten sitter i att ha en rejäl hylla.
  Hur som helst..
  Tack för att du bjuder på dig själv, hoppas du fortsätter med det och var stolt över den du är!
  Kram

 3. Myser med levande ljus för ”earth hour” och väntar på mer mys till iron man sen.
  Jobbigt att inte kunna lyfta Charlie ! Måste ju kännas knäppt:(
  Och svårt att komma ihåg.
  Skönt att det inte gör vidrigt ont i alla fall så inte allt är skit:)
  Kram!

 4. Anna skriver:

  Var inställd på att äta middag med min…vet inte vad jag ska kalla honom, för vi är inte tillsammans men vi har ett väldigt nära förhållande på alla möjliga plan. Men så blev det någon missuppfattning och han lovad bort sig till en annan vän. Så jag har suttit här hemma och känt mig ensam och ledsen. Så jag började rensa i mina skåp, vilket är ett evighetsjobb. Så det är min lördagkväll. Inte så rolig. Men jag får gjort något i alla fall.

  Kraaaaaaaaaam! Och tack för en underbar blogg!

 5. Härlig kväll du verkar ha! Själv slappas det i soffan efter en heldag i baskethallen där jag hejat fram sonen till vinst i finalspelet 🙂
  Ta hand om dig! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..