Kalla tår och fingrar i strålande sol och en au pair OMG


Mini-Ove känner på bollen…

Nu måste värmen komma snart.

Tillochmed jag som älskar vintern börjar tröttna på alla lager av kläder som skall bylsas på…

Nu ska jag (min jädrans korkade idiot) googla olika au pair sajter.
Jag har i all min stress missat att Linn åker/flyttar till Thailand IMORGON och inte nästa helg.
Jag är rökt, fuckt, iskiten! Nyopererad, fulltidsarbetande och har ingen barnhjälp..


Typiskt mig! NEJ jag klagar inte, jag får skylla mig själv. Virrig, förvirrad och slarvig. Som vanligt!
 1. Men alltså, ni är väl två? Du är ju inte ensam om fyra barn.. Hoppas du hittar den hjälp du vill ha o grattis till att operationen gick bra, modig du är! Kram

 2. Hej!

  Förstod i efterhand att våra killar möttes i sista matchen idag. Jag läser din blogg och ville gå fram och hälsa men det känns verlkligen SÅ fånigt. Hoppas på att du kryar på dig efter operationen nu. Du gjorde ngt bra!
  hej höpp pille snöpp!

 3. Är det inte dags för förskola för den lille?
  Kul och stimulerande för honom, skönt för dig. win win.

  puss
  /Elin

 4. Förskola kanske inte fungerar logistiskt sett med tanke på både hur Magdalena och Filip arbetar? Speciellt inte med tanke på att dom flesta förskolor önskar minst 2 veckors framförhållning vad gällande schema för barnets vistelsetider. För övrigt kanske ej heller en eventuell förskolas öppettider funkar då dem flesta ej erbjuder nattöppet (dvs nattis).

 5. Hej bästa du! Jag jobbar själv på nanny.nu som barnvakt (jag är 19 år), jag trivs superbra och dom är otroligt duktiga på att matcha ihop familjer med rätt barnvakt! Du kan ju gå in själv på deras hemsida nanny.nu och kolla 🙂
  Kramar!

 6. Usch, vilka påhopp och elakheter man ser här ibland! Hur kan man skriva att någon annans man ”inte är mycket att hänga i julgranen”?! Vad vet du egentligen om honom och Magdas liv? Blir så trött och ledsen på hur folk kan bete sig och döma andra! Du kan inte må bra! Hur som helst så hoppas jag du snart inser att det är bättre att se över sitt egna liv så att man på så vis kan börja må bra och sluta döma andra!

 7. Hej! Jag hjälper gäärna till! Jag jobbar som barnflicka just nu & är 22 år! men då dom inte kommer behöva min hjälp lika ofta längre så är jag frii 😉

  Hör av dig om du vill veta mer 🙂 kram kram

 8. Om det inte var för att du ibland nämner Filip så skulle jag tro att du var ensamstående med fyra barn och hund.

 9. Håller med Anna L. Man blir uppriktigt ledsen över att en del har så otroligt lätt för att slänga ur sig kommentarer om människor de inte vet något alls om. Att säga att Filip inte verkar vara mycket att hänga i julgranen skvallrar om en mycket liten människa som sitter bakom skärmen. Ingen vet vad Maggan och Filip har för överenskommelser eller hur de styr upp sin vardag. Men jag är rätt övertygad om att de pusslar som alla andra, sen hur de gör det, ja det är väl ändå deras ensak. Jag har svårt att förstå hur det kan vara ett problem för en vilt främmande människa och hur det kan framtvinga ett behov av att komma med elaka påhopp på Filip. Kan inte låta bli att undra om du Åsa mår bättre inombords om du får svart på vitt att de delar lika på precis allt vad gäller sysslor/barntid? Skulle din dag bli bättre då? Eller vad söker du efter? Eller skulel du hitta något annat att klanka ned på?
  Maggan jag hoppas det ordnar sig med ”nanny” och krya på boobisarna nu. 🙂 Kram.

 10. Hej Magdalena! Vill du ha en ”Au-pair-mormor” finns här en glad jämtländska som ställer upp. Pensionerad, pålitlig, med massor av användbar kompetens i bagaget! Hör av dig!

 11. …..varför VARFÖR började jag läsa kommentarerna! Maggan jag älskar din blogg! Men dom här jävla kommentarerna förstör hela skiten. Jag blir så arg, ledsen och fruktansvärt fruktansvärt irriterad över att NI som skriver fula, äckliga och nedtryckande kommentarer orkar med att slänga ur er spyor här inne..
  Är det konstigt att det finns krig i världen när folk kan helt oprovoserat hoppa på varandra?!?!
  Nej, nej nej nej nu ska jag borsta bort den här ilskan jag får när jag läser sånt här – det är lördag, Sol och en fin dag som ska njutas! Det hoppas jag alla andra här inne gör också – livet är för kort helt enkelt för att ”bry” sig om folk som slänger ur sig skit!

  Trevlig helg!! 🙂

 12. Eftersom Filip står vid fotbollsplanen och håller sin son samtidigt som han tittar på när bonussonen spelar fotboll så hänger han absolut inte i julgranen. Jag tror att det bästa är att varje familj hittar sitt sätt att fungera utan en massa pekpinnar från sura kvinnor som gömmer sig bakom datorn

 13. Problemet Julia är att även kommentarer som din förpestar i bloggen. Borde vara nolltolerans för ALLA påhopp i bloggen, oavsett ”sida”.

 14. Anneli .. WORD!!!

  Åsa.. Ta ditt skit nånannanstans!!

  Maggan.. Skit i de bittra kommentarerna.
  Massor med kramar!!

 15. Finner endast ett ord för de personer som spyr skit över andras situationer och tror sig veta allt: BITTERF*TTOR!!!!
  För fasiken Vem bryr sig om era åsikter när ni kastar skit?! När det visar tydligt att NI inte är nåt att hänga i julgranen !
  och till er som ger tips och stöd vill jag ge en eloge! Det är tecken på att vara en god medmänniska!

 16. Det roligaste är att läsa alla kommentarer! Visst, jag för väl ”påhopp” om jag kommenterar personerna som skriver negativa saker, men på riktigt?! Vad har Ni för liv? Ni får mer än gärna länka till Er blogg, så att vi kan gå in där och läsa om Era perfekta liv och hur Du och din man/fru delar upp allt i hemnet. Har Du ingen blogg? Skriv gärna en liten ”uppsats” och posta här, eller till min mail. Så kan vi/jag andra ta del av Ert liv!

  Magdalena; jag (som så många andra) hjälper gärna till! Jag jobbar deltid och jobbar extra på förskola. Är kollega till en bekant till dig. Hör av dig 😉

 17. Brukar inte kommentera men seriöst, ingen utav oss har en aning om hur Maggan lever sitt liv och hur de har delat upp ansvaret. Bara för att man bloggar betyder inte det att man skriver exakt allt som händer i ens liv eller hur man lever sitt liv.

  Maggan – din blogg är helt klart en utav de bästa och Ove är ju bara för söt 🙂 Skönt att operationen gick bra 🙂
  Kram till dig 🙂

 18. Julia jag håller med dig. även om du ber om ursäkt. Blir ofta illa berörd av al,la som måste ha sin åsikt. Jag fattar vad du menar och det räcker så.

 19. Om jag haft några miljoner kronor över, skulle jag spela in en film. ”Hur många bitterfi-or i världen finns det?” skulle den heta. Den skulle handla om alla bloggläsare/kommentatorer som inte bara har en negativ syn på världen, utan dessutom sprider den till alla oss andra som med behållning och öppna hjärtan läser bloggar som Magdalenas och Monas. Så kanske fler skulle få upp ögonen för hur viktigt det är att sprida kärlek, inte hat och bitterhet.

 20. Alla ni som är elaka och hoppar på anndras kommnetar, tycker
  jag ska sluta med det. Maggan har endast fått någon enstaka
  kritisk kommentar, och sedan är det ett helt gäng här som kommer med mycket elaka påhopp på andra. Det är ju ni som
  förstör stämningen här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..