Utvilad, lyft och glad..

Jag började min morgon med en god frukost och en cocktail av tabletter. Jag har sovit ovanligt bra inatt!


Hur går det till…

Man kommer in till Kliniken. Får ett rum och sjukhuskläder. Narkosläkaren tittar in och frågar hur man mår och hur hälsa och sjukdomssituation ser ut.
Sen kommer plastikkirurg Mari Flodin in. Man pratar, skojar, fotar och hon får en VERKLIGEN att känna sig trygg och i goda händer.
(Det är skönt! För man är alltid lite nervös och orolig)


Marie målar ut en massa sträck och berättar GRUNDLIGT vad hon ska göra.
”När hon skurit upp mina gamla ärr kommer hon att se vad som finns på insidan. Ärrvävnad, förkapslingar, knutor mm
SEN syr ihop de gamla fickorna (mina gamla implantat var ju nästan 400ml stora) rensar, lyfter, skär och skulpterar huden”

Mina byst var såpass ”förstörda”
Efter 15 år av implantatanvändande , att hade hon lyft och lämnat mig ”som jag var”? Så hade jag varit helt platt (nästan inåtgröpt) med stora ilskna ankar-ärr.
Så när jag vaknade upp var de stora jumangustuttarna borta, och ett par små 150ml satt på plats..

Jag är väldigt nöjd. Jag tror att det här var ett bra beslut!
Nu har jag en liten A/B istället för en E/F jag känner mig inte stor och äcklig, utan liten, nätt och kvinnlig


Dränaget kommer sitta kvar i ca en vecka för att tömma bysten på blod. Så dem måste jag försöka gömma under kläderna, men jag vet de katten hur??

Smärta? Inga som helst problem! Det sticker hugger och svider lite men det är ABSOLUT ingen fara. (Jag låg på uppvaket och diskuterade bokomslag med mitt förlag)
Om en stund kommer Mona och hämtar upp mig. Vi ska äta lite frukost och hon hjälper mig att bära väskan.

Jag kommer inte kunna lyfta något de kommande veckorna, och jag måste ha en sportbehå i 4 veckor för att svullnaden ska gå ner..

Men var det värt det? JAAAAA!!

 1. Skönt och höra allt gått bra och att du mår bra 🙂

  Vill själv få mindre byst och det vet jag att jag kan få om jag gör lyft.
  Förmodligen får dom även här kanske lägga in lite om dom lyfter men jag ska vara ärlig, jag saknar mina fina små B tuttar jag hade innan barn, viktupp/nedgång. Det är dom jag vill ha tillbaka 🙂
  Så någon gång när miljonvinsten slår in ska jag lägga mig under kniven jag med 🙂

 2. skönt att allt gick bra och att du är nöjd, vill oxå ta ut mina stora meloner har 600 cc koksalt i mina gjord för 8 år sen när man va ung och dum o nu vill jag inget hellre än att ta ut dom eller i alla fall byta till ett mycket mindre implantat så man får en normal storlek 🙁

 3. Kära Maggot!!
  Stort Grattis till dig!! Glad för din skull!
  Har läst din blogg ”sen urminnes tider”…;-) och efter två ammande barn tätt så har jag börjat fundera på att ”fixa till” mina bröst. Jag är 36 år, men trots detta har jag blivit påverkad av diverse bloggar etc. Oftast har snygga tjejer, snygga runda perfekta bröst….. Har dom inte det så fixar dom det.
  Du ger mig styrka att stå emot! Jag Har ju bröst – b-kupa! Så varför mer?? Hade mycket större bröst som yngre och innan barn och kände mig då obekväm på badstranden… Nu kan jag köpa vilket bikini som helst! Superskönt!
  Som sagt – Tack för att du ger SUND inspiration till mig och många tjejer och kvinnor därute!!! Go girl!!!
  Och Grattis!!! Bra beslut!!!! <3
  Kramis!

 4. GRYMT gjort av dig tycker jag. Jag har varit i valet och kvalet i 10 års tid om att göra bröstförstoring. Jag har helammat 3 söner och jag lovar, mina bröst ser ut som trötta russin… Men trots mina 3 barn som hängt i tuttarna ser jag helt ok ut. Men du fick mig att bestämma mig. Jag behåller mina väl använda bröst, och är stolt över dem. Tack Magdalena!

 5. Kära Maggan!
  Så roligt att läsa om din operation! Ska själv göra en i juni som landstinget betalar på grund av mina smärtor och storlek på bysten. Inte kul att vara 25år, normalviktig, fött två barn och J-kupa 🙁 Och ingen snygg J-kupa heller utan de hänger ner på halva magen! Ska bli så intressant att få följa dig och hur du mår och när du känner att brösten börjar bli normala igen, alltså inte lika svullna 🙂
  Lycka till!!!

 6. Va kul att du är så nöjd! Jag tycker det verkar som att du har fattat ett bra beslut och jag håller med om att man känner sig mindre och nättare när de inte är så stora. När man kommer upp i åldern blir man ju lite äcklad av att män hellre tittar på brösten än ansiktet. Konstigt att man strävar efter det när man är ung men det är väl livets gång… Ha en underbar dag med dina nya bröst och ta det lugnt hemma! Massa kramar!

 7. Jag förstår din lycka. Jag gjorde själv en reducering med lyft sep-2011 från naturlig STOR byst till en mkt mindre passande byst. Jag gjorde min via landstinget.

 8. Hoppas allt är bra med dig. Hoppas unga flickor läser hur förstörda brösten blivit av inplantat. Förstår att de som har jättebröst och problem med ryggen och axlar gör något.

 9. Tack fina Maggan för att du verkligen delar med av allt!
  Så glad att allt gått bra! Var nu rädd om dig o tänk på det där med lyften! Inte alltid så lätt med en liten guldklimp hemma;)
  Kram <3

 10. Tack Maggan för att du delar med dig av din bröstoperation. Det låter kanske konstigt men inte jag känner inte en enda kvinna som sagt rakt ut att hon opererat sina bröst. Fast det syns att det är bröstförstoringar och lyft några gjort så förnerkar de det. Verkar vara skamligt att prata om? Själv skulle jag behöva göra en lyft, för mitt ena bröst är mindre än det andra och bara ”hänger”som en tom påse. Men eftersom jag är överviktig verkar inte landstingen häromkring jag bor vilja göra detta. Kan tillägga att min övervikt är en sjukdom som jag medicinerar mot för att inte bli större. Därför undrar jag var du operarat dig och kanske privata tar emot mig? Hur länge kan man ha implantat inopererade innan de måste bytas ut? Eller kan man ha de resten av livet? Har hört att var 10:e år skall de bytas, någon som vet om detta stämmer?
  Lycka till nu Maggan med dina nya bröst och en stor Kram,

 11. Vad skönt det måste vara för dig. Nu har jag iofs aldrig varit storbystad men jag kan tänka mig att det måste bli rätt framtungt och en belastning för ryggen. Stora bröst har säkert sin charm men en liten byst passar bättre om man vill leva aktivt och känns sig fri. Tänk om du hade vetat det för 15 år sedan när du stoppade in silikonet, att du en dag skulle vilja plocka ut kuddarna och göra dörrstopp av dem 😀
  Kram

 12. Grymt snyggt! Det är så mycket sexigare med en liten byst! Tröttnar du på postkodlotteriet kan du ju alltid jobba som high fashon modell efter detta!

 13. Vad skönt att allt gått så bra!
  Ser jättebra ut med sport-BH:n på bilden! 🙂

  Kram & hoppas läkningen går fort!

 14. Hej Maggan!

  Vad härligt det låter, stort grattis!
  Jag har också en fråga till dig. Jag förstår att du säkert har betalat för ditt ingrepp, men jag undrar om du vill höra med Mari Flodin om hon också tar emot remisser från landstinget? Och om hon i så fall har tips på hur man ska gå till väga?

  Jag har typ G-kupa (DET ÄR MIN EGNA BYST, INGA INLÄGG!!!) mår fruktansvärt dåligt över den, hygienen under bysten kan du ju gissa dig till själv, ryggproblemen likaså.
  Mitt problem ligger i att det känns fruktansvärt olustigt att gå till min lilla vårdcentral för att be dem skicka en remiss. Det känns ”helt fel” och jag vet inte hur jag ska yppa mina problem där.

  Jag tror att jag kan få det betalt så att säga, men jag vill ha stöd och hjälp att ”komma dit”.
  Tänkte att du kanske vill höra med din vän om hon känner igen det problemet och om man isåfall kan gå till väga på något annat sätt?

  Mycket begärt, men värt en chansning.

  Mejla mig gärna ett svar i så fall!

  Stor kram till dig!

 15. Härligt att allt gått bra och att du inte lider förmycket av ont. Kvinnlig, det har du alltid varit, men nu kanske just ännu mer. Önskar dig en fortsatt bra vecka! kram towe.

 16. Vad modig du är!!! Tack för att du berättar och delar med dig, du är en sån fin och inspirerande människa! Det viktigaste är ju att man trivs med sig själv, skönt att allt gick bra! Kram!

 17. Härligt att du är nöjd och kul att du nu förespråkar ett sundare ideal. 🙂 Jag gillar starkt att du är så öppen i din blogg, det uppskattas verkligen. Och jag tror att du gör större nytta än du kan förstå, i kontrast till många ytliga bloggars innehåll.

 18. Vad härligt att det gått bra och att du känner dig nöjd och glad!
  Du är verkligen en förebild som visar att det viktigaste är att man mår bra i sig själv och det är ett plus att du trotsar ”idealet”!

 19. Tycker att du är en sann förebild för yngre kvinnor! Varför ska man ha en massa tjafs i sina bröst egentligen? Men tycker inte att det är äckligt med större bröst när man fötts med dem, själv har jag en F kupa och kunde inte vara mer stolt över att de är äkta!
  Tack för en underbart roande blogg!

 20. Hahaha.. Du ar for rolig 🙂 tankte du lagga ut dom pa tradera? av nagon anledning kan jag inte skriva bokstaver med prickar. Jo i gaf bra..

 21. Vad roligt att det gick bra! Skönt att höra!

  Jag gjorde en förminskning för snart 6 år sedan. Och det gjorde jävligt ont! Fy fan! Men det var lätt värt smärtan för min rygg har blivit betydligt bättre! Tyvärr har jag fula ankarärr som är rätt stor, men jag visar mig inte topless för någon så det kan kvitta!
  Heja dig! Och ta det lugnt nu!

 22. Skönt att höra att det gått bra! Jag har också E/F kupa (naturliga) och skulle verkligen vilja ha mindre… Nacke och axlar tar verkligen stryk! Men är lite rädd för att det blir fula bröst med ärr överallt och att man ska förlora känseln i dom. Ska bli spännande att följa din läkning och se slutresultatet så småningom! Kram

 23. Modigt 🙂 Jag har tvärtom aldrig känt mig så kvinnlig som när jag förstorade mina bröst till D-kupa från A 🙂
  Jag ångrar verkligen inte min förstoring utan har verkligen känt att det är kul att köpa kläder, underkläder, känner mig mycket kvinnligare i mina former än förut.
  Sköt om dig!

 24. Fy fanken vad härligt! Jag har ett par (äkta) tuttar i E-kupa som hänger nånstans ner på magen. Jag borde ta mig råd att göra mig av med dem jag med. De har plågat mig i hela mitt liv!

 25. Gud vad jag också vill göra samma sak. Jag tyckte jag kände mej fin 2 år efter förstoringen av brösten. Efter det har jag känt att det bara inte är jag. Jag vill ha tillbaka min b kupa. Du blev jättefin Mvh Mia

 26. Gud vad härligt! Man ser faktiskt redan nu att det liksom passar dig att ha lite mindre bröst (såsom du skapades ;)). Lite som när man ser någon i sin egen hårfärg, det blir liksom: ”Aha…”.

  Lycka till med din återhämtning!

 27. Finaste snyggaste Magdalena, du är så modig!
  Vilken förebild, måste gråta en skvätt, du är så genuin människan 🙂
  Lycka till och många krya på dig kramar 🙂

 28. Hej Maggan! Läser din blogg så ofta jag kan, är 39år o 3barns mamma 🙂 För 4år sen gjorde jag bröstförstoring, pga jag efter 2a barnet hade 2 skinnpåsar till bröst. Jag hade B när jag var yngre, men när de blev skinnpåsar mådde jag inte bra. Jag la i koksalt då jag inte visste om vi skulle få fler barn. Nu har vi en gosse till på 1,5år (några mån äldre än er lille). Idag har jag F/G, trivs med storleken då jag oxå gått upp i vikt sen jag fick sista barnet, det ända jag vill ändra är att de skulle vara fastare. Hoppas du blir nöjd när allt e läkt 🙂 Kram. Ps. Hade varit kul o se er o barnen när ni e i Ystad 🙂

 29. Those people tips moreover did wonders being a great way to recognize that others on the internet have the the same fervor like acquire to know ton additional surrounding this issue.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..