Utvilad, lyft och glad..

Jag började min morgon med en god frukost och en cocktail av tabletter. Jag har sovit ovanligt bra inatt!


Hur går det till…

Man kommer in till Kliniken. Får ett rum och sjukhuskläder. Narkosläkaren tittar in och frågar hur man mår och hur hälsa och sjukdomssituation ser ut.
Sen kommer plastikkirurg Mari Flodin in. Man pratar, skojar, fotar och hon får en VERKLIGEN att känna sig trygg och i goda händer.
(Det är skönt! För man är alltid lite nervös och orolig)


Marie målar ut en massa sträck och berättar GRUNDLIGT vad hon ska göra.
”När hon skurit upp mina gamla ärr kommer hon att se vad som finns på insidan. Ärrvävnad, förkapslingar, knutor mm
SEN syr ihop de gamla fickorna (mina gamla implantat var ju nästan 400ml stora) rensar, lyfter, skär och skulpterar huden”

Mina byst var såpass ”förstörda”
Efter 15 år av implantatanvändande , att hade hon lyft och lämnat mig ”som jag var”? Så hade jag varit helt platt (nästan inåtgröpt) med stora ilskna ankar-ärr.
Så när jag vaknade upp var de stora jumangustuttarna borta, och ett par små 150ml satt på plats..

Jag är väldigt nöjd. Jag tror att det här var ett bra beslut!
Nu har jag en liten A/B istället för en E/F jag känner mig inte stor och äcklig, utan liten, nätt och kvinnlig


Dränaget kommer sitta kvar i ca en vecka för att tömma bysten på blod. Så dem måste jag försöka gömma under kläderna, men jag vet de katten hur??

Smärta? Inga som helst problem! Det sticker hugger och svider lite men det är ABSOLUT ingen fara. (Jag låg på uppvaket och diskuterade bokomslag med mitt förlag)
Om en stund kommer Mona och hämtar upp mig. Vi ska äta lite frukost och hon hjälper mig att bära väskan.

Jag kommer inte kunna lyfta något de kommande veckorna, och jag måste ha en sportbehå i 4 veckor för att svullnaden ska gå ner..

Men var det värt det? JAAAAA!!

 1. Raahe skriver:

  Those people tips moreover did wonders being a great way to recognize that others on the internet have the the same fervor like acquire to know ton additional surrounding this issue.

 2. Sandra skriver:

  Hej Maggan! Läser din blogg så ofta jag kan, är 39år o 3barns mamma 🙂 För 4år sen gjorde jag bröstförstoring, pga jag efter 2a barnet hade 2 skinnpåsar till bröst. Jag hade B när jag var yngre, men när de blev skinnpåsar mådde jag inte bra. Jag la i koksalt då jag inte visste om vi skulle få fler barn. Nu har vi en gosse till på 1,5år (några mån äldre än er lille). Idag har jag F/G, trivs med storleken då jag oxå gått upp i vikt sen jag fick sista barnet, det ända jag vill ändra är att de skulle vara fastare. Hoppas du blir nöjd när allt e läkt 🙂 Kram. Ps. Hade varit kul o se er o barnen när ni e i Ystad 🙂

 3. Dina skriver:

  Finaste snyggaste Magdalena, du är så modig!
  Vilken förebild, måste gråta en skvätt, du är så genuin människan 🙂
  Lycka till och många krya på dig kramar 🙂

 4. Erica skriver:

  Gud vad härligt! Man ser faktiskt redan nu att det liksom passar dig att ha lite mindre bröst (såsom du skapades ;)). Lite som när man ser någon i sin egen hårfärg, det blir liksom: ”Aha…”.

  Lycka till med din återhämtning!

 5. Mia skriver:

  Gud vad jag också vill göra samma sak. Jag tyckte jag kände mej fin 2 år efter förstoringen av brösten. Efter det har jag känt att det bara inte är jag. Jag vill ha tillbaka min b kupa. Du blev jättefin Mvh Mia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..