Vinn snygga Leo jeans från Circle of Trust!

Det var en väldans massa tävlingar denna veckan och nu kommer en till:-) Nu har du chansen att vinna ett par sköna och ursnygga jeans från Circle of Trust värda 999 kr!
Jag har jeansen själv och det är ett par likadana som du kan vinna – Blue Leo i stl 27.
De är i superskön stretch och normala i storlek.

Foto: Malenami.com

Det är enkelt att delta – du behöver bara följa Styleicons – @styleicons – på Instagram och lämna en kommentar hur du vill matcha jeansen här i inlägget.

Är jeansen inte i din storlek?
Kika in hos Malena Mi eller Minna – där finns samma tävling med fler storlekar och färger!

Vinnaren presenteras onsdagen den 6 Mars här i bloggen. Vinnare blev Louise Andersson! Grattis!
Lycka Till!

 1. Jag skulle matcha dem med ett par snygga svarta boots och en svart skjorta, o kanske en skinnjacka över. Jag vill verkligen vinna dessa, har nästan inga hela jeans kvar.
  Gillar @styleicons på instagram!

  Tack o kram!

 2. Jag skulle gärna vilja vinna dessa snygga jeans. Jag skulle matcha dem med ett grått oversize t-shirt, silversmycken och svart låga boots nu till vintern. Till sommaren/våren en vit t-shirt och färgglada ballerinaskor eller öppna sandaler med klack! Hoppas nu på att jag vinner!

 3. Ååå så fina! Jag följer sidan på instagram! Jag skulle matcha med vit löstsittande tshirts, vita höga gymnastikskor och en leopardmönstrad scarf nu till våren!

 4. Snygga jeans kräver snygg outfit!
  Jag skulle bära dom till High heels och ett rockigt linne!

  Gillar @styleicon på instagram

  Kram!

 5. Hej!
  Jag följer Styleicon på Instagram. Skulle välja att matcha dessa läckra jeans med en löst sittande vit t-shirt, ett par höga sneakers (ASH serie Cool), en armyjacka, stor halsduk & ett par pilotbrillor. Hoppas, hoppas, hoppas på vinst!
  Kram

 6. Nu följer jag på instagram:) Jag vill matcha dessa supersnygga jeans med min nyinköpta cerisa Darth Vader tröja från H&M. Sonen älskar Star Wars och dottern älskar jag leopard. Själv är jag väldigt lockad av kombinationen. Om jag får drömma så matchar jag med svarta, låga Primeboots kängor och svart läderarmband från Ole Lyynggard med berlocker. Jag gillar kombinationen av lite trash och lite lyx.
  Håller nu tummar och tår!
  Kram

 7. Oj vilka coola jeans!! Har aldrig sett dessa förut. Skulle vara grymt att äta ett par :).

  Gillar nu @styleicon på instagram

  Jag skulle matcha dom med en rosa topp, svarta pumps, svart skinjacka.

  Gillar verkligen din blogg!

  Kram!

 8. Åhh dom är så fina, lite komiskt då jag var och provade dom precis igår och storlek 27 satt som ett smäck. Jag hade matchat dom med ett par snygga sneakers med kilklack och en basic vit t-shirt, med dom grymma jeansen behövs inga krusiduller till =)

  Tack för en underbar blogg!!

 9. Jag skulle matcha dem med den svarta läder kängor med nitar, med ett vitt linne i stoppat och en svart oversize skjorta!

  Hade ju inte varit helt fel och ha dessa godingar i garderoben, vardagen blir ju lite roligare med fräscha kläder… !! 🙂

  Kram, J

 10. Gillat sen styleicons sen innan så det hääär va ju kul!

  Jag hade satt på mig byxorna tillsammans med ett par häftiga och färgglada nikejoggingskor, en vit slapp blus från typ zara och ett par härliga solglasögon för här i Skåne blommar snödroppar och solen lyser….. VÅR!!

 11. Jag hade matchat med svarta kilklacksstövlar och en vanlig snygg svart t-shirt! Gärna skinnjacka om våren kommer!! Himla kul att kunna vara med i tävlingen då jag nyligen gått ner 19 kilo och nu kommer i ett par 27or!!!!! 🙂

 12. Grymma byxor!
  Jag hade kört byxan med en vit lite transparant thshirt, gärna lite oversize så den går att stoppa in en aning, vita converse och en snygg halsduk runt halsen, det är vad jag kallar vår-fräscht!! 😀 Nu håller jag tummarna för att jag vinner 😉 Kramar och tack för en grym blogg!!

 13. Underbara!
  Skulle till sommaren matcha med bruna fötter i höööga klackar, vit topp och kavaj och statement armband Följer på instagram och håller tummarna!

 14. Skit snygga!
  Skulle matcha i sommar med vit tischa, sparsamt med smycken boots med lågt skaft och håret i en hög knorr.
  Följer på instagram och hoppas!

 15. Jag skulle ha en svart, lite pösig tischa, en cool skinnjacka och coola boots till. Svartsotade ögon och snygga spetsiga naglar.
  Håret skulle jag ha lite ruffsigt rockigt.
  Wow, va snyggt de skulle va!!
  Nu äre bara att hoppas 😀

 16. Hej!! Följer dem på instagram, Beellaaaaaa heter jag där! Denna tävling vill jag inte missa, hade vart så kul med nya brallor nu när jag tränat rumpan inför sommaren! Jag skulle matcha med så ljust och fräscha tillbehör som möjligt, för att istället framhäva de grymma byxorna, det är de värda! Vitt oversize linne, vita sneakers eller liknande i sommar, och kanske lyxa till det med silvriga smycken vid fest. Det räcker, byxorna gör ju redan hela outfiten 🙂 Kram

 17. Dessa snygga jeans skulle verkligen pigga upp garderoben och humöret! det skulle jag behöva efter en tuff tid med missfall.. Jag skulle matcha dessa med ett par svarta primeboots med högt skaft, en vit lössittande t-shirt och skinnjacka nu till våren.:) Följer sidan på instagram från och med nu!:)
  Kram!

 18. Hola! Dessa godbitar skulle jag rocka tillsammans med vita från Isabel Marant, vit skir skjorta med knytna snibbar och mängder med armband i guld. Följer på Insta!

 19. Åh, så snygga!! Jag hade matchat dem med mina svarta stövletter med skyhöga klackar och min svarta sidenskjorta. Ett par stora svarta örhängen och jag är redo för en helkväll på stan!! (Det är ju lite önsketänkande, händer inte så ofte som studerande med fyra kids…)
  Älskar din blogg!!

 20. Åh så snygga! Hade matchat dem med svarta stövletter med skyhög klack och svart sidenskjorta. Ett par stora svarta örhängen och jag hade varit redo för en helkväll på stan! ( lite önsketänkande, det händer inte så ofta som studerande 4-barnsmamma…)
  Älskar din blogg!!

 21. Hej! Med en snygg top i svart eller vitt samt ett par schyssta boots eller sköna sandaletter. Är det kallt åker skinnjackan i svart på.
  Jag tänkte först som så ”Att kan jag ha de?”. Jag är inte 25 direkt. Men det är klart jag kan. Så nu är de mina snart ;). Kram

 22. Åå!! Dessa skulle jag veerkligen vilja ha! Matcha med ett enkelt enfärgat svart linne eller svart t-shirt, mc-boots och svart skinnjacka 🙂

 23. Följer på Insta. Tänker mig mina nya snygga svarta stövletter med trä klack från Scorett så himla fina. Tillsammans med en långärmad svart spetströja med antingen ett linne under eller om du vågar och vill va fin tex en ute kväll bara bh under.

 24. Följer och skulle matcha med ett naturfärgat linne och träskor, när det blir lite kyligare (framåt kvällen där på bryggan som vi sitter på med var sitt glas rött) tar jag på mig min karls beiga stickade tröja med lite för långa armar.

 25. whogivesafuuck heter jag på instagram.
  Skulle matcha med ett par svarta pums med några silvernitar och ett vitt over size linne med en svart dödskalle på med djup urringning som visar en bh med silvernitar.

 26. Åh vad roligt med en tävling och storleken är min dessutom!

  Jag skulle matcha dessa jeans med en vit, lite oversize t-shirt med ficka på ena bröstet, ett par svarta klackar, färgglada armband och ett längre halsband!

  Jag heter Jessan10 på Instagram och följer @Styleicons 🙂

 27. Å vad jag vill vinna dessa karameller till min 18 åriga dotter sim skulle bli super glad : ) Hon skulle garanterat matcha dom med vita converse och en grå topp : ) Nu håller jag tummarna att jag har turen med mig !

 28. Jag skulle styla dem med en kropp som gått ner alla 18 kg efter mitt fjärde barn! Och även av den anledningen aldrig köper så dyra jeans till mig själv heller. Barnen får gå före… Kram

 29. Så snygga!!

  Jag skulle matcha med ett vitt ribbat linne, Anine Bing bootz, bikerskinnjacka och lite döskallesmycken!

  Följer Styleicons på Insta nu!

 30. Jag skulle ha på mig ett grått oversize linne till samt en vit skinnjacka med nitar och vita sneakers. Håller på att gå ner i vikt efter två täta graviditeter och skulle va så kul att ha dessa som ”måljeans”!

 31. Jag följer på instagram. Jag vill verkligen vinna jeansen för de är så snygga. Helt otroliga, så vore otroligt roligt å vinna. Det år oxå min stl precis! Man kan matcha de till olika plagg beroende på väder och årstid men jag skulle nog köra på dedär jeansen, ett par färgglada converse, en stickad ljus eller mörk tröja med långa ärmar och till det en svart snygg skinjacka. Till de en färgglad mössa och ev. En halsduk. Väska skulle ja ta en matchande färg eller också svart. Ursnyggt att ha dedär mer grå/vit/svarta klädena i grunden och sedan piffa till de med små färgklickar. Det är verkligen jättefint att göra så. Man kan blanda så otroligt mkt. Vill verkligen vinna, har Fått lov nu också, o slipper plugga så de vore kul och vinna dessa jeans nu upp i lovet. Tack för en otroligt härlig tävling, och så håller jag bara tummarna nu!

 32. 1 mars idag ! Då är det vår för mig! Bort med alla mörka kläder! Om jag vann skulle jag kavla upp jeansen en bit, ta ett par snygga pumps till, en vit romantisk blus till som bryter av det tuffa i byxan…. Några snygga assessorer som pricken över i! 🙂 kram och värme

 33. Toppentävling!
  Jag skulle matcha med snygg oversize tröja, mina högsta klackar och mitt största leende.. Så nu håller jag tummarna för att det blir vinst. 🙂

 34. Följer på instagram och är gärna med:) Skulle verkligen behöva ett par snygga jeans! Om jag vann skulle jag styla jeansen med ett par svarta boots, guldiga smycken och en oversized färgglad tröja. kram

 35. Följer nu Styleicons på Instagram med
  tia_ra.

  Supertävling…… 🙂

  Jag skulle matcha dessa underbara jeans
  med ett par svarta skinnsneakers från Ash
  och en enkel vit T-shirt, kanske även ett
  Statement halsband. Så snyggt!

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..