Pälsindustrin i Kina

Började morgonen med veckans första dusch och rena kläder!

Killarna är ut och leker riddare i snön. Vi tänkte börja köra om en liten stund…


Kaffe och ett tunnbröd..


Idag har jag bestämt mig för att ALDRIG mer sponsra pälsindustrin (inte en liten mösstofs ens) ALDRIG MER!

När du sett det här klippet så kommer du känna likadant som mig.

Jag medger att jag är duktig på att blunda och bläddra förbi saker. Men det HÄR var bland det vidrigaste jag sett.

Snälla! Ta dig tiden att titta på hela den här filmen..

Det skär i hjärtat och tårarna bara rinner. Men ibland är det tyvärr det som krävs för att man ska reagera.

Sprid gärna det här vidare x

 

 1. Lisa skriver:

  Väldigt bra initiativ 🙂

 2. Jag jobbade på en minkfarm utanför Norrtälje när jag var 16 år så jag vet hur det ser ut, fungerar och jag hade inga problem med att mata dem, inte heller att bryta nacken av dem då de var medvetslösa efter en Elstöt . Även om den inte var i närheten av den strömstyrka de ger människor i USA. Även i gaskammaren eller när de hängs skall de vara helt klara så de får känna skräcken. På den farm jag jag jobbade på bodde de i regel två st i varje bur i samma storlek som ”8-10” höns delar på. Hur som helst (såg jag) inget som upprörde mig. De fick mat och vatten i ett år och i december då de skulle de pälsas fick de en stöt så och helt borta bröt vi nacken av dem, viket de inte märkte något av. Jag kan erkänna att bryta nacken av dem kändes lite obehagligt, man kan ha känslor och moral även om man inte är Vegan. På en grisfarm skulle jag dock inte kunna jobba på, Där är det däremot Ganska vidrigt. En kompis berättade för mig att varje morgon fick han hämta ett antal ihjälbitna kultingar och dumpa.

 3. Nanne skriver:

  Usch, mår illa! Fy så fruktansvärt!

 4. elin skriver:

  KOmmer aldrig i hela mitt liv köpa päls eller skinn.

 5. Tina skriver:

  Vidrigt verkligen. Men jag har ju sett dugg både i jackor m pälskragar i väst av kanin ? Eller har jag fel ? Hur så förstår jag om du ändrar dig efter att sett denna vidriga film. Klarade dock inte av att se hela! Upp till kamp mot detta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..